Šampony - vlasová kosmetika

pátek 10. února 2012

Rozhodla jsem se napsat menší seznámení a porovnání šamponůCo mě zaujalo, jsou nízké ceny, které web nabízí.

Z vlastní zkušenosti mohu doporučit šampony značky Loreal Professionnel. Od té jsem vlastnila minimálně tři a vždy jsem byla velice spokojená. Jako příklad uvedu Loreal Professionnel Série Expert Liss Ultime, který je určen pro suché a nepoddajné vlasy. Obsahuje olivový olej, který vlasy zjemní a hloubkově vyživí. Cena? Pouhých 168 CZK, což například v klasické drogerii jej zakoupíte o minimálně padesát korun více. Také z vlastní zkušenosti doporučuji šampon Loreal Professionnel Nature. Šampon neobsahuje žádné silikonové látky a pokud máte vlasy jemné a bez objemu, šampon, obsahující extrakt z kakaových bobů a posilující vlasové vlákno, je určen právě pro vás. Po použití jsou vlasy vitální a na dotek hladké. Cena mě opět příjemně překvapila. V běžně v kamenných obchodech šampon nabízejí za částku 240 CZK, ale na webu za 187 CZK.

Používat profesionální vlasovou kosmetiku či jen tu z drogerie? Tuto otázku si pokládá většina z nás, ale mějme na paměti, že vlasy si zaslouží kvalitní péči. Nemusíte kupovat přímo přípravky za několik tisíc korun, ale také nekupovat obyčejné " no name " přípravky jen proto, že se částka pohybuje kolem 50 CZK. Věřte, že tyto přípravky neobsahují žádný posilující účinky nebo látky, které jsou pro vaše vlasy přínosné. Vlasy akorát vysuší a žádný lesk jim nedodají. Zvolte zlatou střední cestu s přípravky Loreal Professionnel. Ceny se pohybují velice mírně a kvalitní péči dodávají samozřejmostí.

Z této stránky ráda a často objednávám jak dekorativní či vlasovou kosmetiku, tak i parfémy. Ceny jsou na rozdíl od jiných webů či kamenných obchodů velice rozdílné. Někdy se liší i o 200 CZK a nakupovat zde se opravdu vyplatí.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne