Bourjois: Lipgloss Effet 3D Max Beige Sunny 67

úterý 8. května 2012

Když jsem tento lesk viděla prvně, hned jsem věděla, že bude mít v sobě nějaké kouzlo. Já osobně moc lesky z této značky nepoužívám, ale měla jsem to nutkání vyzkoušet něco nového.

Kosmetická značka Bourjois existuje už od roku 1863. Nejprve začínali se zaměřením na divadelní líčidla, ale postupem času začínali vznikat moderní líčení, které umí vyjádřit individuální osobnost. Během rozvoje se stala značka veleúspěšným výrobcem kvalitních produktů, které mají optimální poměr mezi cenou a kvalitou. U náš v České republice se značka probojovala v na začátku osmdesátých let. Nyní značka nabízí pestrou škálu dekorativní kosmetiky včetně odličovacích prostředků  a parfémy.

Lesk mám v odstínu číslo 67 - Beige Sunny. Konzistence je krémová, rty jsou hydratované se zlatavým nádechem. Slogan říká, že je určen pro ženy, které chtějí pro své rty maximum lesku a objemu - po vyzkoušení to mohu jen potvrdit, protože rty dosáhnou skvělého objemu a bezchybného lesku. Lesk je lehce parfemovaný. Vůně je příjemná, ne násilná. Design je zajímavý. Bourjois je známý svým unikátním designem u všech lesků. Lesk je nabízený v osmi odstínů. Výdrž je dlouhodobá. Lesk nějak moc nebarví, spíše vám zvýrazní vaši barvu a dodá ji zlatavý nádech. 

Pokud vás zaujal lesk Bourjois 3D Effet, klikněte na odkaz a vybírejte odstín podle vašeho zájmu.

Pro zajímavost: Nově píši na Novakosmetika.cz - ráda vás zvu na mé články - KOSMETIKA ČLÁNKY

Táňa řekl(a)...

nevypadá špatně :)

Terka ♥ řekl(a)...

nemůžu si pomoct, ale já mám radši rtěnky, vadí mi jak se mi na pusu lepí vlasy když mám lesk :D

http://myworldclothing.blogspot.com/

Anonymní řekl(a)...

Looks great!

Beily řekl(a)...

Design lesku je opravdu krásný! Ale já už mám tolik lesků, že už to ani nejde spočítat, takže teď se více zaměřuji na rtěnky. A gratuluji ke tvému psaní pro novakosmetika.cz, určitě se kouknu :-)
http://beily-beautyworld.blogspot.com/

Anonymní řekl(a)...

Škoda, že jsi nedala fotku s natřeným leskem, ať už jenom na ruce nebo i na rtech. Na obal už jsem koukala mockrát jinde, ale barvička by mě zajímala. A třeba taky vzhled aplikátoru nebo informace o výdrži... to by se hodilo. ;-)
Verunka

Martina Bierová řekl(a)...

moc se mi líbí tvar obalu a i podle popisu vypadá dobře =)

Unknown řekl(a)...

No nějak mě odrazuje ten obal, mohal bys ještě přidat fotku jak vypadá při nanesení :)

Anonymní řekl(a)...

nudná recenze sorry :(

Anonymní řekl(a)...

me prijde vystizna ;-)

Anonymní řekl(a)...

Dobrá recenze, možná ten lesk taky zkusím.. Jinak poslední věta "mÝch článků", nevím jestli jde ta chyba nějak opravit, ale pokud jo, tak si to oprav, kazí to dojem ;)

Skodulka řekl(a)...

Mě se líbí už jen ten design! :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne