Ryor: Mátový gel nejen na unavené nohy

úterý 9. října 2012

Říjen, 9

V následujícím článku vám ráda představím ideální produkt pro unavené nohy. Mimo jiné se mnou dnes vyšel rozhovor na Mezinami.cz :)

Přírodní kosmetiku mám ráda, avšak ji častěji spíše používám jako krémy apod. Líčidla vyzkoušené zas tak nemám. Dlouho jsem hledala nějaký uvolňující gel na nohy, které by je prokrvil a zmírnil jejich bolest. Protože, když si jednou vyrazím na podpatcích a jsem na nich více méně celý den, není to moc příjemné. Nohy mám lehce oteklé a vždy jsem toužila po chladicím gelu. Tento gel bych doporučila zejména těm, které chodí často na podpatcích, či absolvují dlouhé pobyty v letadle nebo i pro ty, které trpí na svědění pokožky.


Uvolňující mátový gel se snadno roztírá a vstřebává do pokožky. Obsahuje celkem vysoké množství silice z máty polní - vůně je velice silná až mi to připomnělo peprmintový bonbón. Účinnost gelu probíhá ve dvou fázích: Nejprve pokožku zchladí a následovně prohřeje. Gel také pomáhá na zklidnění celého organismu, pomáhá léčit bodnutí od komárů-včel, zmírňuje pocit svědění a zejména pomáhá proti otokům nohou při dlouhých pobytech v letadle.

S gelem jsem velice spokojená a vřele ho doporučuji! Cena je také velice příjemná, 149 CZK.


Táňa řekl(a)...

ryor má skvělý produkty!

Anonymní řekl(a)...

bezva!

Patricia řekl(a)...

vyzerá fakt skvele :)

www.lerosep.blogspot.com

Flexi řekl(a)...

mám ho taky a také jsem s ním spokojená, opravdu krásně uvolní :-)

FashionCabinet řekl(a)...

Tahle věcička od Ryoru je vážně fajn, dokáže skvěle uvolnit nohy po celodenním chození (v botech na podpatcích :)

Mila de Illusoire řekl(a)...

Vypadá to skvěle, mrknu na něj:-)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne