Ryor: Regenerační krém na ruce

úterý 2. října 2012

Říjen, 2

V dnešním příspěvku vám přestavím můj nejideálnější produkt pro výživu a regeneraci na ruce.

Celkem trpím na suché ruce a dlouho dlouho jsem hledala ten nejvhodnější krém, který by je jak zregeneroval, tak vyživil. " Zakotvila " jsem u produktu značky RYOR - RYOHERBA. Tuto značku jsem si v poslední době také celkem oblíbila, protože nabízí opravdovou přírodní kosmetiku za skvělé ceny. Podle mé zkušenosti mohu potvrdit, že krém je skvělý a opravdu ruce vyživuje a zregeneruje. Krém obsahuje grepový extrakt a rozmarýnovou silici, po které ruce zanechávají příjemnou vůni a zároveň hebkost.


Krém se velice dobře vstřebává. Dále vytváří ochranný kožní film, který omezuje tvorbu negativních vlivů. Obsah grepu a rozmarýnu zvyšují a zároveň zlepšují pevnost, hydrataci a pružnost. Pokožka po vstřebání krému není vůbec mastná a může se aplikovat několikrát denně.

Jsem opravdu vděčná za tento regenerační krém na ruce a pokud vás zajímá cena, tak ta je stanovena na pouhých 45 CZK. Takže pokud hledáte opravdu regenerační a výživný krém, bez pocitu " mastnoty " a s pocitem příjemné vůně, tento vám jedině doporučuji!

Tereza řekl(a)...

mám ho, i jsem na něj psala recenzi a je vážně super! :)
Tereza♥

Anonymní řekl(a)...

Super děkuji za článek :) Také ho vyzkouším:)

Anonymní řekl(a)...

Tak ten si seženu, na krémy na ruce jsem úchyl a další do sbírky se hodí :)

Anonymní řekl(a)...

Mám ho a jsem s ním na 10000% spokojená.

SunshineCitizen řekl(a)...

Znie perfektne, omrknem ho ked budem najblissie v drogerii.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne