Ryor: Hydratační krém s 24hodinovým účinkem a UV filtry

úterý 13. listopadu 2012

Listopad, 13

Aktuálně: Přečtěte si můj nejnovější článek na Krasna.cz - tentokrát rozhovor s hair-stylistkou: ODKAZ

V následujícím článku vám představím hydratační krém s 24hodinovým účinkem a UV filtrem.

Krémy používám jako každá jiná. Aktuálně u mě vede Bioderma a Ryor. Jelikož mi krém od Biodermy došel, rozhodla jsem se vyzkoušet hydratační krém od Ryoru. Nejprve jsem si nebyla jistá, zda já v šestnácti letech mohu používat už krémy na hydrataci pleti, ale ono to zas tak už nevadí. Tyto krémy by měly uživatelky používat už od +15.


Hydratační krém s 24hodinovým účinkem a UV flitry je prostě skvělý! Má pleť je spíše normální, suchá a smíšená, a přesně na to je krém vytvořen. Konzistence textury je jemná a snadno roztíratelná. V krému jsou obsaženy extrakty z grepových jader a vitaminu E. I já jsem náchylnějším k ekzému, takže nemohu používat hlavně ty s obsahem parfemace a syntetický látek, což Ryor vůbec neprodukuje :) Sice krém obsahuje vitamin E a grep, ale vůbec vám na pleti neuškodí. Po rozetření zanechá příjemnou vůni a pleť je hydratována až na dobu kolem dvaceti čtyř hodin. 




Mohou ho používat všechny věkové kategorie, zvyšuje pružnost a pevnost pleti a obsahuje UV filtry, kteří chrání před nepříznivými vlivy - což je u krémů vítané. Já osobně krém používám hlavně ráno, ale pokud jste zvyklá tyto krémy používat i večer, vadit to nebude.

K závěru bych řekla, že jsem s krémem opravdu spokojená a pokud máte pleť normální/smíšenou i suchou, krém vám neuškodí a zároveň dodá vyživení a ochranu před škodlivými vlivy vnějšího prostředí.

Cena produktu je 95 Kč

Fotografie byly pořízeny fotoaparátem Canon EOS 600D
Mia řekl(a)...

dobrá recenze! libí se mi to balení.:)

Anonymní řekl(a)...

RYOR je nejlepší, mám od něo veškerou pleťovou kosmetiku:D :) Mimo to, krásný design :)

The Annette Vogue řekl(a)...

to jsem ráda :)

The Fashion Maniacs řekl(a)...

Poměr cena a kvalita je neuvěřitelný. Ryor je super. Po prvním vyzkoušeném produktu jsem si řekla, že už si to nikdy nekoupím, ale dala jsem mu ještě šanci a dobře jsem udělala :)

Drzá Zuzana řekl(a)...

Ryor je dobrá značka. Mám teď vzorky hydratačního krému pro suchou pleť, je super do zimy, i když mám pleť mastnou :)

Petra. řekl(a)...

Tenhle krém jsem kupovala mamce na narozeniny, které měla minulý týden a nemůže si ho vynachválit. Takže když vidím jak je spokojená, tak ho všem jedině doporučuju. :)

Táňa řekl(a)...

hydratovat potřebuje každá pleť bez ohledu na věk :) věřím, že ryor opět nezklamal.

Anonymní řekl(a)...

Skvělá recence, musím říct, že jsi mě moc navnadila, nějaký nový krém by se mi hodil:) Chtěla bych se tě zeptat, snad ti to vadit nebude, jaké máš zkušenosti s fotoaparátem Canon EOS 600D? Všimla jsem si toho dnes pod článkem, tak nevím, jestli ho máš nový nebo stálý. Já uvažuji o koupi toho fotoaparátu dlouhou dobu, recenze jsou super, ale vzhledem k té vysoké ceně si pořád nejsem moc jistá:/

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuji za pochvalu recenze:) No fotak vlastni tata a spokojeny s nim je velice=)take dlouho premyslel,ale nakonec zakotvil o tohoto a nelituje =)

Anonymní řekl(a)...

Děkuju moc za odpověď, pořád přemýšlím o všem možných foťácích, ale tenhle mě zaujal nejvíce:)

Johana K řekl(a)...

Asi ho ukážu mamce až se bude ptát co přibližně chci k Vánocům :) Recenze je skvělá :)

Anonymní řekl(a)...

Ryor kosmetiku používám již pár let a nemohu si jí vynáchválit...ve všech možných produktech.Je vhodná pro všechny věkové kategorie a ještě hezky vypadá v koupelně i na cestách.Super.

Hanďa řekl(a)...

Uvažuji, že si tento krém pořídí. Opravdu mě zaujal.

Anonymní řekl(a)...

Krem je naprosto skvely, mela jsem obdobny krem svym slozenim ze Svycarska, mnohonaslobne drazsi, byl skvely a s cistym svedomim mohu rici, ze tento se mu zcela vyrovna. Od te doby /asi rok a pul/ kupuji vse od Ryor a i jako darky svym znamym. Kosmetika je to opravdu vynikajici, jedna z nejlepsich, jake jsem kdyz mela. Vsechny L'Orealy atd. se mohou schovat. Jsem rada, ze jsem Ryor nasla....pouziti vsech moznych bylin a prirodnich zdroju povazuji za obrovsky prinos.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne