Yves Rocher: Lesk Na Rty A Řasenka Pro Dokonalý Objem Řas Sexy Pulp

pondělí 5. listopadu 2012

Listopad, 5

Jelikož Yves Rocher také patří mezi mé oblíbené značky, v následujícím článku vám představím jejich aktuální novinky: Lesk na rty a Řasenka pro dokonalý objem řas Sexy Pulp.

Lesk na rty Sexy Pulp  Beige Doré  odstín 07 - Na lesky si potrpím, ale momentálně jsem začala dávat přednost také rtěnkám. Lesků mám vyzkoušených poměrně hodně, takže můžu porovnávat. Na tomto lesku se mi velice líbí jeho struktura konzistence. Je velice jemná, nelepivá a rtům po aplikaci dodává neodolatelný lesk a plnost. Zanechává příjemně malinovou vůni, tím budou vaše rty k nakousnutí. Ve složení se objevuje výtažek z rakytníku, který především rty hydratuje a to mohu potvrdit. Aplikace je opravdu snadná. Lesk bych moc nedoporučovala těm, kteří trpí na alergii, mají pocit svědění po aplikaci vonných lesků - je možné, že vás po delším používání vás lehce začnou svědit rty. Jinak s ním problém opravdu nemám a také vám na rtech vydrží dlouho :-)

Cena: Původní 245 Kč - aktuálně probíhá sleva: 175 Kč

Řasenka pro dokonalý objem řas Sexy Pulp - Na řasenky si potrpím. Po podstoupení prodloužení řas už nejsou mé původní řasy tak dlouhé a objemné, takže to teď lehce doháním nánosy řasenek. Po vyzkoušení  této řasenky jsem celkem změnila názor. Opravdu stačí maximálně dvakrát přetřít řasy řasenkou Sexy Pulp a objem i délka je na světě. Na řasách vydrží dlouho - nanesu ji v sedm ráno, ze školy se vrací ve čtyři odpoledne a řasy jsou stále dlouhé a objemné :-) V textuře se nachází vosk, který řasy obalí a zároveň je nezatěžuje. Jsem za ní opravdu ráda a pokud nějakou sháníte, tahle vám neuškodí. ( Lesk vám an sobě neukážu, mám opar )


( u první fotky koukám trochu jinam, protože mi vadilo světlo )

Cena: Původní 349 Kč - aktuálně probíhá sleva: 229 Kč
Inkoustová tečka řekl(a)...

máš krásné a husté řasy :))

Anonymní řekl(a)...

Perfekní řasenka!!!!!!!!!! Ihned si ji jdu koupit :)

The Annette Vogue řekl(a)...

:) tak to dekuji

Šárka M. řekl(a)...

Jo, do Yves Rocher se chystám 15. listopadu :)
Lesk i řasenka vypadají úžasně ♥ Obzvlášť tedy účinek řasenky :)

Patricia řekl(a)...

krásny blog, ja osobne požívam tú žltú maybeline a tá zatiaľ nesklamala. touto cestou by som ťa chcela pozvať taktiež na svoj blog pretože sa ho snažím rozšíriť po českej a slovenskej scéne bola by som veľmi rada keby si si našla čas a chuť sa na ňho pozrieť a prípadne mi nechať nejaký ten feedback (alebo hocikto kto to číta). ospravedlňujem sa za spamovanie a držím palce v blogovaní a na tento blog určite ešte niekedy zavítam!!

http://coco-mocco.blogspot.com/

Táňa řekl(a)...

ta řasenka vypadá suprově :) až se do YS dostanu, tak zkusím :)

Marie řekl(a)...

řasenky i lesky Yves Rocher mám moc ráda :-)

Anonymní řekl(a)...

Mě se zdá, že máš lepší řasy před, vůbec jí nepotřebuješ, teda, podle fotky soudím:)

Jana Filasová řekl(a)...

Používám obojí a jsem nadšná. Jsem řasenkový fajnšmekr, takže mi jen tak nějaká nevyhovuje, ale tahle je naprosto dokonalá! A na lesku mi hrozně vyhovuje aplikátor, takový moc lesků nemá bohužel, je skvělý! :)

http://life-in-little-photo-pieces.blogspot.cz/

dada řekl(a)...

ta maskara je skvela:)

Tereza řekl(a)...

celkově kosmetika od yves rocher je dost dobrá..třeba různé krémy pečující o pojkožku, oleje, líčení..taky si tam kupuji věci občas

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne