Yves Rocher: Limitovaná vánoční edice - Mauves Cristallisées

čtvrtek 15. listopadu 2012

Listopad, 15

Už jste okoukli novou vánoční edici Yves Rocher? Pro zajímavost tu jedno balení z edice mám a ráda se o něm rozepíšu :)

Když jsem okoukávala novinky na jejich webu, zaujaly mě nově limitované vánoční edice s podtextem gurmánské vůně. K recenzi mám k dispozici mám edici Mauves Cristallisées, která evokuje svou sladkou květinovou vůní.


Celková edice obsahuje tělové mléko, hydratační krém na ruce, tekuté mýdlo, třpytivý sprchový gel, třpytivé tělové mléko, sprchový gel a balzám na rty. Ano, edice se dá značně rozdělit na netřpytivou a třpytivou část. Ve svém balíčku jsem obdržela tělové mléko, hydratační krém na ruce a třpytivé tělové mléko. Otázka, která vás bude nejspíše zajímat, je rozdíl mezi tělovým mlékem se třpytkami a bez - má odpověď: Když jsem porovnávala tyto dvě mléka, mléko bez třpytek mi přišlo lépe roztíratelné. Konzistence je příjemná a dobře se po těle rozetře. Na rozdíl tělové mléko s třpytkami, podle mého názoru, má konzistenci tužší, ale jinak je vytvořen úplně na stejném principu jako na obyčejném mléku. Obě mléka zanechávají příjemnou sladkou květinovou vůni a pokožka bude dlouho hydratována.





Na hydratační krémy na ruce si potrpím. Tento krém s vůní kandovaného slézu skvěle hydratuje a ruce ponechává příjemné a vonné. Ideální do mrazů, kdy ruce obzvlášť trpí. Cena je příjemná. Doporučuji.


Z této gurmánské edice Yves Rocher jsem velice potěšená. Nejenom, že produkty jsou kvalitní a splňují to, co je o nich na webu napsáno, ale také mě zaujala vizuální stránka. Zkrátka Vánoce v růžovém pojetí. Pokud nevíte, čím udělat radost svým blízkým - zejména mamkám, babičkám, tetám, kamarádkám.. prostě všem, tak věřte, že vánočními edicemi od YR to nezkazíte :)
Táňa řekl(a)...

tyto produkty bych si pořídila už jen kvůli tm úžasným obalům! :)

Anonymní řekl(a)...

vypada to uzasne :-)

Zrzunka řekl(a)...

obaly jsou opravdu pěkný nu:)

Anett řekl(a)...

Ahojky..nyní je tolik limitek, že bych potřebovala sponzora:) zvu tě k sobě na giveaway o výrobky Sephora http://by-anett-s.blogspot.cz/2012/11/prvni-giveaway.html

Anonymní řekl(a)...

musim mit!!

Anonymní řekl(a)...

Kde se dají sehnat ? :)

Nataly řekl(a)...

Obaly sú super :) skusim ich niekde zohnať! :) :3
Nataly

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne