Kim..book...rouge..closet

úterý 15. ledna 2013

Leden, 15

Dnes přidávám slíbený random post. Aktuálně používám parfém Kim Kardashian, který jsem dostala od svého přítele a také jsem na něj napsala recenzi. Parfém jsem si doslova zamilovala :-) Zítra máme středu a to je pro mě takový " zlom " týdne, takže se spíše přeorientovávám na pátek a víkend :-) V sobotu jdu ke kadeřnici, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Nicméně v sobotu máte slíbený Style Snapshot s novými okovanými botkami, takže se můžete těšit. V úterý už přijde várka knih, takže vy, kteří jste si ji zarezervovali, vám bude hned ve středu odeslána :-) Na "skladě" mimochodem ještě nějaké budou, přesný počet pak upřesním. Mějte krásný zbytek dne!


Zrzunka řekl(a)...

random se mi líbí :) parfém neznám

Martina Bierová řekl(a)...

pěkné random fotky :)

Anonymní řekl(a)...

Ty máš vždy tak super fotky :-)

Christine řekl(a)...

Skvělé fotky :) Líbí se mi hlavně ta s knížkama. Já jsem si pěkných pár let žádnou nekoupila, ale teď jsem zase začla, tou tvojí :) Doufám, že se mi doma sbírka knih rozroste :)

Cam řekl(a)...

Krásné fotky!
Zaujal mě hlavně ten parfém :)

Simona řekl(a)...

vonavku neznám a vypadá dobře :)

Unknown řekl(a)...

Ahoj, moc ráda bych Tě pozvala na svůj nový blog, který je věnován fotografování. Na blogu rozjíždím projekt 365... a nyní jsem zveřejnila i úplně mojí první proměnu (vlasy, kosmetika). Budu moc ráda, když se Ti u mě na blogu bude líbit a staneš se mým pravidelným čtenářem!:) Přeji hezký den, JK :)

Žensvět řekl(a)...

Nádherný fotky, a ty knížky!! :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne