Yves Rocher: Rozjasnující maska s granátovým jablkem

úterý 1. ledna 2013

Leden, 1

A máme tu rok 2013. Doufám, že jste si Silvestra užili a dnes vám přináším článek o rozjasňující masce s granátovým jablkem Yves Rocher.

Někdo tyto masky používá, někdo ne. Já osobně jsem se k nim moc neměla, jelikož má pleť je na tyto ovocné produkty velmi citlivá. Yves Rocher mám ale ráda a jejich produkty jsou pro mě vyhovující. Rozhodla jsem se vyzkoušet tuto rozjasňující masku s granátovým jablkem  a jsem velmi spokojená.


Rozjasňující maska s granátovým jablkem vám pleť, podle textu, rozzáří během tří minut a já to mohu jedině potvrdit. Všimla jsem si, že jsem pleť před použitím masky měla celkem unavenou, ale po použití mi přišla vyživenější a rozjasněná. Obsahuje příjemnou jako by "želé" texturu, která příjemně vonní.

Masku určitě doporučuji a stačí ji používat dvakrát týdně. Cena je 179 Kč.
Ems řekl(a)...

Já tyto masky moc nepoužívám, ale takle mě celkem láká, až teda na tu cenu .. Ale mám od YR sprchový gel právě s vůni toho granátového jablka a voní nádherně!
Jinak jsem nový pravidelný follower ;)

Anonymní řekl(a)...

Mám ji, ale jiný ovoce :)

Šárka M. řekl(a)...

od Yves Rocher mám malinovou EdT parfém, který voní teda opravdu božsky, s tímhle bohužel zkušenost nemám :) A "Rozjasňující maska s granátovým jablkem obsahuje vám pleť podle textu..." bych přepsala na "Rozjasňující maska s granátovým jablkem vám pleť podle textu...", když už :)

Táňa řekl(a)...

já mám nejraději masky čistící :)

Markét řekl(a)...

vypadá krásně! určitě je skvělá!:)

pavlinajavurkova řekl(a)...

Já YR moc nemusím..nevím :-(

www.pavlina-javurkova.blogspot.com

Paja

Unknown řekl(a)...

Ahojky, jen ti chci popřát ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK!!!:)
Také bych tě ráda pozvala na svůj nový blog(kde zrovna rozjíždím nový projekt), pokud se ti u mě zalíbí rozhodně budu moc ráda, když se staneš mou pravidelnou čtenářskou!:)

Unknown řekl(a)...

vypadá to skvěle, vyzkouším!

Unknown řekl(a)...

Vypadá fakt dobře, pokud se k tomuto produktu dostanu, tak určitě zkusím :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne