Skin79: BB Cream Lovely Girl

čtvrtek 21. února 2013

Únor, 21

Po celkem kratší době jsem  připravila recenzi, která se bude opět týkat BB krému. Tentokrát to nebude "BB", ale opravdový asijský BB. Jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela, protože je opravdu výtečný.

BB krémů je teď všude všudy mnoho. Každá kosmetická značka chce mít ten svůj nejlepší a předhání se v tom. Je ale pravdou, že tím opravdu zázračným kelímkem je právě ten asijský. To, že vám Garnier napovídá, že splňuje 5 bodů - rozzáří, zpevňuje, kryje atd... je sice pro zákazníka lákavé, ale pro mě byl opravdu k ničemu. Takže jsem opravdu ráda, že jsem mohla vyzkoušet ten z jiné ligy a v následujících odstavcích se vám o něj rozepíšu.


Krém, který jsem vyzkoušela, je Lovely Girl Skin79. Má první reakce na vzhled a podobně byla unešená. Líbí se strašně moc a i ta tuba je praktická, jelikož je měkčí a příjemnější. Ale recenze není o tom, jak krém vypadá vzhledově, ale jestli je vůbec účinný a nejsou to vyhozené peníze. Překvapilo mě, že textura krému je velice jemná, vonná a nevyvolává alergické reakce - oči nenatékají a podobně. Velkým plusem je, jak je snadno roztíratelný a hlavně NEZANECHÁVÁ NEROZMAZANÉ ČÁRY a NEDĚLÁ FLEKY! To mě velice překvapilo, jelikož jsem si myslela, že se bude - znáte to - soustřeďovat na jedno místo na pleti. Krém opravdu kryje hlavně nedostatky pleti - což u některých může být dobrá zpráva. Pleť zejména nevysušuje a celkově vzhled vypadá svěží, zdravý a hlavně sjednodcen.



Co mi jen trochu vadí je, že je na mě aspoň příliš bílý - i když to na fotce není vůbec poznat, bylo špatné světlo. Takže pokud máte světlejší pleť, tento bude pro vás vítězem :) Nejen tento krém, ale mnoho dalších naleznete na jejich hlavním eshopu:  http://www.bbcreamshop.sk/


K výrobku jsem dostala pár vzorečků na jiné BB krémy, tak jsem zvědavá. A ještě takový bonus - sedmikrásky jsou tam dala proto, že jsem vypadal naprosto katastrofálně :D Nějak moc jsem se nelíčila, vlastně vůbec jen černé linky a BB krém. O když to na fotce není nějak poznat, ale opravdu BB kryje a pleť celkově rozzáří - což už možná na fotce vidět je. Názor si udělejte každý svůj, ale fotky berte je s rezervou - bylo to focené v rychlosti.

dekola řekl(a)...

Nejedná se o odstín 79 ale o značku Skin79 :-)

Anonymní řekl(a)...

Super fotky !:)

petraa* řekl(a)...

Krasne vlasy Anet mas :)

Drzá Zuzana řekl(a)...

Myslím, že na pleť bez větších problémů je fajn :) Já bych nějaký ráda zkusila, ale ty ceny mě dost odrazují :(

http://anesagill.blogspot.cz

Markéta řekl(a)...

hezká recenze

pavlinajavurkova řekl(a)...

přesně :-)

The Annette Vogue řekl(a)...

děkuju =)

The Annette Vogue řekl(a)...

a ano já vím, psala jsem to v rychlosti tak jsem to omylem zaměnila!

Patricia řekl(a)...

to balenie je krásne :)

levanduleodlutense řekl(a)...

Ty že potřebuješ nějaké krytí? Pche! Sekne ti to recenze je napsaná skvěle, určitě časem vyzkouším.

Christine Wait řekl(a)...

Povedená recenze, jsem unešená z obalu :)

www.christinewait.blogspot.cz

Léa řekl(a)...

Vypadá skvěle, četla jsem o něm že je vhodný i pro citlivou a problematickou pleť, ale docela se bojím toho odstínu a krytí, přece jen málokterý BB krém je krycí..

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne