Uchvacující parfém Just Cavalli

čtvrtek 28. února 2013

Únor, 28

Miluji parfémy a zejména dávám přednost těžším, provokativním a smyslným. Novinkou, jak už jste si mohly všimnout, je nejnovější parfém Just Cavalli, který představuje ženu velice hravou, smyslnou, volnou nebo i chtěnou. Na parfém se v následujících odstavcích zaměřím, ale sama ho velice doporučuji, protože se jedná o velice evokující vůni.


Parfém, jak už jsem v úvodu psala, je určen pro hravou a smyslnou dívku. Ve vůni se objeví stopy právě po hravosti, zábavy, mladistvosti a hlavně sexy pocitu. Takový vůně mám zkrátka ráda a určitě bych do něj investovala. Na parfému se mi líbí velice flakonek, který se nese v růžovo-zlatém opojením, kdy právě to zlaté "uzavírátko" působí velmi hravě, rebelně a neklidně. 

Zkrátka volná, hravá a chtěná. I podle reklamy, která teď běží v našich televizí, si můžete všimnout, že žena s parfémem Just Cavalli se nebojí být sama sebou. Je si vědoma své smyslnosti, cítí se sexy, provokuje, dráždí, je odvážná a volná. Prostě osobnost. A pokud i vy se cítíte jako osobnost či se tak cítit chcete, Just Cavalli vám k tomu pomůže.


Řekla bych, že Just Cavalli není jenom parfém, ale i mnohem víc. Podle mě z něho vyzařuje takový symbol způsobu života mladých dívek, nemyslím to ale nějak vážně, jedná se o můj pocit a názor. Je to dáno i představitelkou v reklamě, modelka Georgia May Jagger, která je mladou vycházející modelkou, a také jste si ji mohli všimnout v mnoha kampaní, hlavně na kosmetiku. Georgia na parfém maximálně sedí, umí ho zkrátka prodat a je symbolem té hravé nespoutané dívky, která žije právě vůní Just Cavalli.

Hrozně moc se mi líbí flakonek. Parfém bych si pořídila i kvůli flakonu, protože když parfém vypadá dobře vizuálně, pak i ta vůně působí více příjemně.


I kdyby na parfém nebyla spuštěna v televizi reklama a dozvěděla bych se o něm někde jinde, určitě bych o něm uvažovala a vyzkoušela. Ale pokud byste ho chtěly vyzkoušet, tak ještě předtím můžete zkusit své štěstí v soutěži. Jak se do soutěže zapojit? Aplikaci najdete na Facebooku: http://apps.facebook.com/justcavalli-biteme/, kde je hra " Zakousni se do mě " a právě takto můžete vyhrát tento parfém značky Roberto Cavalli. Neváhejte a zkuste své štěstí.

Kačka řekl(a)...

úžasná vůně.. mám ji a jsem s ní naprosto spokojená

Bubli řekl(a)...

Já si nemůžu pomoct, ale ta reklama je dlouhá a strašně mě nudí. Na odrazení mi to stačí:D

http://neposedarium.blogspot.cz

Nikyys řekl(a)...

až se dostanu do parfumerie tak jí musím očuchat :) zrovna si chci koupit novou vůni a tahle mě v reklamě hrozně zaujala :) a jak říkáš ten flakonej je nádherný :)

Miška řekl(a)...

Musí skvěle vonět! :)

Monika řekl(a)...

Budu muset skočit do Douglasu na očuchání :)

Klar řekl(a)...

Mě úžasně voní, používám ji a jsem s ni velice spokojená:))

Cam řekl(a)...

O víkendu asi pojedu nakupovat, tak se na ni mrknu :)
musliwithmilk.blogspot.com

Oliva uns řekl(a)...

Moc hezky blog :)))
Jestli chces muzeme se nasledovat :)
www.olivains.com

Anonymní řekl(a)...

Čichla jsem si a za pár minut se objevila alergie.. děkuji ale už nikdy víc...

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne