Získejte slevu a zadarmo!

pondělí 25. února 2013

Únor, 25


Jak získat slevu a ještě zadarmo? Že je to nemožné? Kdepak. Sama vás o tom přesvědčím.

Znáte to - brouzdáte internetem, narazíte na svůj oblíbený eshop a vněm objevíte super věc - například boty ze ZOOT. Je to pro vás láska na první pohled, ale ta cena vás bude poněkud zklamávat. Povzdechnete si, kdyby tak existoval nějaký slevový kupón. A třeba existuje! Pokud chcete zjistit, zda sleva pro tento obchod existuje, stačí do Google zadat „ slevove kody zoot „. Nebo také stačí vejít na stránky slevovekody.com a tam napíšete název obchodu. Na webu také naleznete bohatou škálu s různými slevovými kupóny. Které například?


Kategorie obchodů je opravdu pestrá - slevové kupóny můžete využít na všechno! Cestujete rádi? Co takhle využít letenku a ještě se slevou? A, nebo se učíte cizí jazyk a potřebujete opravdu kvalitní slovník? I na učebnice, knihy či cédéčka naleznete slevu a tu můžete okamžitě uplatnit. Oblečení, boty, elektronika, potraviny, letenky, sport, filmy, květiny, kosmetika. zkrátka na všechno!

A jak to funguje? Na webu slevových kódů si najeďte na váš požadovaný eshop – například slevové kupony Krasa.cz. Při kliknutí se vám rozbalí několik slev, které jsou buď platností neomezené, nebo omezené do určité doby. Pak stačí kliknout na odkaz na slevu a otevře se vám nové okno na požadovaný eshop, které už slevu na daný produkt zaregistrovalo.

Na mnoho produktů můžete ušetřit a to díky právě tomuto webu, o kterém jsem dříve neslyšela, ale vřele ho doporučuji! 

Web naleznete také i na sociální síti Facebook!
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne