ANNETTE magazine May 2013

sobota 11. května 2013

Květen, 11

Jak už možná víte, dnes vyšlo květnové číslo ANNETTE. Jsem nesmírně ráda, že na něj máte pozitivní ohlasy !!! :)) Děkuji vám mockrát! Kromě toho si také můžete přečíst nejnovější rozhovor o mně - ROZHOVOR. Zítra očekávejte další post. Hezký večer :) ASK.FM


Martina Bierová řekl(a)...

tohle číslo se ti moc povedlo :)

Makyna řekl(a)...

Tohle číslo je moc krásný)

Unknown řekl(a)...

Fiha, na těch fotkách ti to opravdu sluší!Celkově je časopis opravdu vydařený, škoda, že se nedá sehnat v tištěné podobě :-) Tak snad to rychle uteče a bude tu další číslo!

http://chi-c-oco.blogspot.cz/


Unknown řekl(a)...

Panejo je to fakt povedené číslo, přeju ti, aby se to zadařilo, a časopis by byl hmatatelný a papírový :DD Jsou to opravdu vydařené fotky a ta podprsenka, dokonalá !! :-)))

Anonymní řekl(a)...

o tvojom magazíne som už niekde čítala, ale vidím ho prvý krát a musím povedať, že je naozaj úžasný :)

Anonymní řekl(a)...

njlepší ♥

Kess řekl(a)...

Časopis a blog jsou super :)

Michelle řekl(a)...

Časopis je úžasnej, musím se všemi letošními trendy souhlasit! Miluji krajky i vysoké podpatky! baleríny mám připravené u přítele na dlouhé tůry =) Puntíky blogerka zkombinovala dokonale, ale mám raději leopardí vzor. Musím ale uznat že skandinávské blogerky mají BOŽSKÝ styl. Jenom nechápu že tu modelku označili PLUS SIZE, vždyť má normální postavu(a na velikosti podle mě nezáleží). Není sice vyloženě hubená, ale není ani tlustá.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne