My TOP products for my skin

pondělí 17. června 2013

Červen, 17

Dnešní článek jsem pojala trochu jinak než jindy a zaměřila jsem se na produkty, které používám na pleť - jelikož jsem měla na mailu otázku, zda bych někdy nemohla napsat o svých oblíbených produktech na pleť. Tak tady článek je. 

Má pleť je smíšená/suchá/citlivá. Řekla bych vše v jednom až na mastnou. Nej produktů mám pět - pleťový peeling Bioderma, masku s granátovým jablkem Yves Rocher, hydratační krém po odlíčení Clinique, osvěžující oční krém Ryor a mastnější krém Physiogel. 

Peeling Bioderma je úžasný pomocník pro vykouzlení krásné čisté pleti. Opravdu ho doporučuji. Používám ho maximálně dvakrát za týden. Je bez parfemace a dalších přidaných látek. Vhodný i pro citlivou pleť. Maska Yves Rocher je skvěle osvěžující pro unavenou pleť - používám ji spíše jednou za týden, spíše jednou za deset dní. Maska obsahuje granátové jablko - textura je gelová, osvěžující a lehce parfémovaná. pleť mám citlivou, ale i přes to u mě nevyvolává alergii ohledně parfemace. Tento krém od Clinique je třetím krokem a používám ho po odlíčení. Nejnovější krém značky Physiogel jsem si okamžitě oblíbila. Tato značka je soustředěná na suchou a citlivou pleť. Krém je mastnější, skvěle vyživuje a jek dostání v lékárnách za příjemnou cenu. Pokud trpíte suchou pletí i se sklonem k atopickému ekzému, tato značka je pro vás ideální :) ASK.FM


Martina Bierová řekl(a)...

láká mě ta maska s granátovým jablkem a krém od Ryoru :)

Kristine řekl(a)...

Poslední dobou se mi sem tam objeví nějaký pupínek a i když mám ráda peelingy od Garnieru, které mi na ně pomáhají, tenhle Biodermácký mě láká!

Táňa řekl(a)...

já si teď moc oblíbila produkty od Vichy z řady Normaderm :)

Anonymní řekl(a)...

Psysiogel mám je super :)

Barča řekl(a)...

Díky za tipy :-)

The Annette Vogue řekl(a)...

Jojo Vichy jsem také zkoušela :)

Makyna řekl(a)...

Zajímavé věci to od Ryoru asi zkusím!

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne