ShopAlike.cz - Moje online nákupní galerie

pondělí 30. září 2013

Září, 30

Stává se nám to asi všem. Při nákupu padne do oka nějaký hezký kousek na sebe, ale řekneme si: “Co kdyby v obchodě naproti prodávali to samé a levněji?” Nebo se nám líbí pěkný střih svetříku, ale brali bychom ho radši v jiné barvě, kterou tu samozřejmě nemají. Když zrovna nenatrefíme na nějaký šťastný úlovek, musíme se většinou smířit s kompromisem. A těch už bylo dost. Nová internetová nákupní galerie ShopAlike.cz plná skvělých obchodů a světových značek vám totiž pomůže všechno toužené zboží rychle vyfiltrovat a jednoduše porovnat ty nejlepší nabídky.

ShopAlike.cz se je tedy online verzí velkých nákupních center podobných těm kamenným ve středech měst. Představuje nabídku převážně oděvů, obuvi a módních doplňků českých i zahraničních online obchodů pod jednou virtuální střechou, takže značně zpřehledňuje celkový výběr a vy nemusíte při vašem lovu pobíhat (tedy vlastně překlikávat) mezi množstvím e-shopů. Je tedy i jakousi výlohou, kde si zboží najdete v přehledně strukturovaných kategoriích a podkategoriích, prohlédnete jeho detaily a koupíte až při vstupu do konkrétního obchodu.

Jak to funguje v praxi

Prakticky to funguje velmi jednoduše. Chceme si třeba koupit černé kotníkové tenisky vaší oblíbené značky. V pohodlí domova se mrkneme na web ShopAlike.cz, kde si podle kritérií jako pohlaví, kotníkové tenisky, značka, barva, velikost a třeba i cena nebo konkrétní obchod vyfiltrujeme námi přesně požadovaný produkt. Podíváme se na jeho detailní popis, prohlédneme si fotky a klidně se poohlédneme i po dalších nabídkách jiných kategorií. Když si konečně vybereme, překlikneme do obchodu, který tenisky prodává a u něj nakoupíme. Na ShopAlike tedy vlastně jenom vybíráme, ale nakupujeme přímo u obchodníků.

Světové značky a obchody, které v Česku nenajdete

Díky ShopAlike už nemusíte utrácet za letenky do Londýna či Paříže, nebo se spokojit pouze s tuzemským omezeným výběrem. Přináší vám totiž velké množství značek, které se u nás vůbec neprodávají. Tím se můžete originálně odlišit a ohromit své okolí! Navíc lze vybírat z pestré nabídky zahraničních obchodů, které se vyznačují výběrem, který vám vyrazí dech. Nastavte si cenové rozpětí, nebo jděte pouze po úžasných slevách outletové módy.

Na ShopAlike najdete oděvy, obuv, dětské oblečení, kabelky a batohy, hodinky, šperky, kosmetiku a sportovní vybavení. Toužíte po nových holínkách Goldigga, hodinkách Guess, nebo kvalitním batohu či kabelce David Jones? Na shopalike.cz najdete tyto i další světové ikonické značky.


Shopalike je i skvělým pomocníkem, pokud vás zaujala konkrétní kolekce a rádi byste si od ní koupili více výrobků. Vyfiltrujte si třeba populární sérii slunečních brýlí Wayfarer od Ray Ban, nebo si najdětě ucelené řady oblečení, bot, módních doplňků a parfémů jedné značky a buďte perfektně sladění. Kromě webové verze také doporučujeme aplikaci ShopAlike pro chytré telefony a tablety, na kterých je prohlížení výrobků díky pěkným fotkám zábavnou podívanou!

Ps. nezapomeňte také na ShopAlike.cz na Facebooku,  https://www.facebook.com/shopalike.cz

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne