The BALM: Cheater! Mascara

sobota 28. září 2013

Září, 28

Mám pro vás další recenzi na super The BALM! Pokud jste o značce doposud neslyšeli, jedině vám ji doporučuji. The BALM pochází z Ameriky a především všechny produkty jsou inspirované šedesátými léty - což velmi oceňuji, protože zejména i vizuální stránka hraje při volbě nové řasenky roli. Já jsem po tónovacím krému vyzkoušela tuto krásnou řasenku a tady je mé hodnocení:

Řasenka Cheater! vám opravdu vykouzlí objem. Já sama potřebuji, už po jedné aplikaci řas, řasy zhustit, tudíž Cheater! vám vykouzlí krásně husté řasy. Obsahuje panthenol, který posiluje řasy, nedělá žmolky a je bez parabenů a dalších parfémovných složek, takže jestliže jste trpěly nějakými alergickými reakcemi, od této to nečekejte :)

Já, abych sama docílila dlouhých hustých řas, si řasenku neaplikuji od kořínků řas, ale začínám od půlky až po konečky. Zkoušela jsem to na každém oku jinak a prostě mně osobně přijde, že lépe to vypadá, když řasenku aplikuji od půlky řas - takže můj tip :)

Zkrátka ji doporučuji a jsem ráda, že jsem se s ní mohla o vás podělit a třeba vás zaujme i něco jiného z této krásné značky! :) A omlouvám se, že jsem vám nenafotila výsledek - jsem nemocná, ale doplním!

Miska řekl(a)...

Vypadá dobře :)

www.style-and-smile15.blogspot.cz

Lucy0077 řekl(a)...

vypadá skvěle :)

Anonymní řekl(a)...

Krásná řasenka :)

Anonymní řekl(a)...

Vypadá úžasně, chci ji!!!

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne