TIMOTEI, TIME FOR HAIR

sobota 21. prosince 2013

Prosinec, 21
Vánoce se blíží. Za pár dní touto dobou začnou pořádné přípravy. Dárky, večeře, spokojenost a vychutnávání vánoční atmosféry. Ale jsou i takoví, kteří doposud nemají žádné dárky a vše nechávají na poslední chvíli, příkladem jsou muži, ale také se to může týkat žen. Ráda bych vám dala další tip, co koupit své kamarádce, mamince, přítelkyni, babičce či sestře. Tentokrát se zaměřím na přírodní vlasovou kosmetiku značky Timotei.

Já sama tuto značku používám a jsem s ní velice spokojená. Nabízí celou řadu různých produktů: intenzivní péči pro suché a unavené vlasy, šampony pro normální až mastné vlasy či také kondicionéry a suché šampony. Tudíž určitě navštivte tyto internetové stránky a můžete si projít celý seznam produktů pro jednotlivé typy vlasů. 

Dále bych se také zaměřila na správnou péči o své vlasy v zimě. Vlasy neustále trpí. Ať je teplé či chladné období. V létě musíme svým vlasům dodávat mnoho živin na povzbuzení, proti vysušení. V chladném období, aby nebyly moc polámané, slabé a nezdravé. Doporučila bych používat různé olejíčky, které vlasy proživí a budou působit leskle a zdravě. Mohla bych doporučit například péči pro vlasy bez oslnivého lesku, řadu OSLNIVÝ LESK. 

Pro normální vlasy bych doporučila řadu SÍLA A LESK. Tato řada je obohacena o sto procent přírodních výtažků z alpských bylin. Vlasy posiluje a dodává jim přirozený lesk. Jeden šampon jsem od této řady měla a určitě si ho zamilujete díky jeho přirozené vůni.

Určitě bych na tyto šampony Timotei mrkla. Třeba já jsem používala tolik šamponů, až jsem objevila jeden od Timotei, se kterým jsem naprosto spokojená.

A aby toho nebylo málo, hned zkraje nadcházejícího roku se můžete milé čtenářky těšit na absolutní novinku, zbrusu novou řadu :)
Miska řekl(a)...

Mají boží šampony :)

http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

Blog de la Licorne. řekl(a)...

Na ten Timotej počúvam samé dobré ohlasy. Asi sa oplatí vyskúšať :)
ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

Adéla řekl(a)...

Používám jedině Timotei :) !

Anonymní řekl(a)...

pekny:)

Drzá Zuzana řekl(a)...

Chtěla jsem je zkusit, ale nakonec jsem objevila Bione a moje vlasy tuhle značku "žerou" :D Ale ty oleje jsou fajn :)

http://anesagill.blogspot.com

Anonymní řekl(a)...

Používám ho, je skvělý !

Anonymní řekl(a)...

Timotei je přírodní? někde jsem četla že se testuje na zvířatech, nebo ne?

Esther B. řekl(a)...

Už jsem nad ním přemýšlela, je i docela levný

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne