KDE VYBRAT ZAJÍMAVÉ ŠATY? MÁM PRO VÁS TIP!

neděle 20. dubna 2014


Plesová sezóna je nejspíše za námi, ale to neznamená, že je konec společenským a formálním akcím. Když se blížila jedna společenská akce, hlavním tématem byly šaty. V módních řetězcích šaty nerada nakupuji, a tak zůstaly na řadě jenom e-shopy. Naštěstí jsem nehledala dlouho, jelikož jsem narazila na reklamu na tento e-shop GetFashion.cz

Ihned jsem si najela na kolonku Šaty a okamžitě jsem nevěděla, které si dříve pořídit. K výběru jsem měla šaty od pletených, po letní, krajkové, společenské, večerní až po pouzdrové. Samozřejmě, že jsem se zaměřila na sekci večerních a společenských a opět jsem se dostala do bodu, kdy jsem si chtěla objednat skoro všechny. Jelikož akce nebyla úplně tak formální, mohla jsem si vybrat i kratší volnější šaty, a protože miluji antický styl a bílou, neodolala jsem těmto střiženým krátkým bílým šatů s odhaleným ramenem. Jsou úžasné! Na ilustrační fotografii na e-shopu přesně odpovídají skutečnosti. 

Samozřejmě, že je nenechám ležet jen tak ve skříni, na další party či akci je ráda využiji. Jsou bílé, takže se k nim hodí v podstatě jakákoliv barva obuvi a psaníčka. GetFashion.cz určitě doporučuji, pokud vás trápí, kde pořídit cenově dostupné krásné šaty. Já jsem byla zkrátka se vším spokojená. 




Niki řekl(a)...

Krásné šaty!! :) Tu stránku vůbec neznám, ale určitě se tam mrknu :)

Anonymní řekl(a)...

Moc hezké a sluší ti ! :-)

The Annette Vogue řekl(a)...

Určitě se na ní podívej :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju :)

Unknown řekl(a)...

Uchvátne saty a vdaka za skvelu stránku _:' worldneedsbrunettes.blogspot.sk

Miska řekl(a)...

Ty šaty jsou vážně pěkné :)))

http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

Nikola řekl(a)...

moc ti sluší :) máš skvělý vkus.. :)

Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

Anonymní řekl(a)...

Moc krásné Anette :))

Anonymní řekl(a)...

tie šaty sú krásne určite sa na tú stranku pozriem :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne