LG G2: KAMERA S 13 MPx? BOMBA!

úterý 22. dubna 2014

Není to tak dávno, co jsem vám zde představila zbrusu nový model značky LG, LG G2. Snažila jsem se vám ho představit svým pohledem, názorem, jak jsem s ním spokojená, pro koho je více vhodný a podobně. Ale také jste si určitě všimli poznámky u kategorie Kamera a fotoaparát, že se speciální recenze na tuto funkci teprve chystá. Pár dní uteklo a já vám teď podrobněji představím tu funkci, se kterou jsem nejvíce spokojená, to jest Kamera a fotoaparát

V minulé recenzi na LG G2 jste se ve zkratce mohli také dovědět, že fotoaparát /kamera má rozlišení až 13 MPx, což je úžasné. Člověk si řekne, zda mobil takto kvalitně může fotit, ale já potvrzuji, že je to pravda. Jsem bloggerka "závislá" na Instagramu - myslím, že z daleka nejsem jediná, co holky!? - tudíž je pro mě velmi důležité mít kvalitní fotky pořízené mobilem. Nechce se mi všude s sebou tahat zrcadlovku, která váží několik tun.. a když člověk je na nějaké akci či zkrátka na chutném obědě a chce se o to "podělit" s přáteli, tak mít mobil se super foťákem.. máte prostě vyhráno. Pod odstavcem tu máte na ukázku fotky :)


Jak už jsem řekla, foťák a kamera má rozlišení 13 MPx. Fotky jsou pestré, ostré a kvalitní. Samozřejmě, že si v nastavení můžete nastavit fotoaparát jakkoliv - filtry, velikost, rozlišení, přidat/ubrat jas a podobně. Ovládání je také velmi jednoduché a samozřejmě, že také automaticky bez problému zaostřuje. Pro mě je tento foťák/kamera a vlastně celkový mobil šokem, jelikož jsem byla zvyklá na horší kvalitu fotek a zkrátka tento mobil jsem si opravdu moc zamilovala, takže pokud by to bylo i možné, už bych ho nevyměnila.. Jsem opravdu ráda, že jsem měla tu čest ho prozkoumat :)
Anonymní řekl(a)...

ten králíček!!!! krásný!!! a recenze super :-)

Táňa řekl(a)...

to, kolik má mobil/foťák atd mpx je úplně jedno, pokud se tedy nechystáš tisknout billboardy. megapixely udávají nejvyšší možné zobrazení, ne kvalitu fotografie. pokud by sis chtěla vytisknout klasickou fotku, vystačíš si klidně s 3mpx :)

NicoChicoFashion řekl(a)...

Jooo, fotky dělá vážně úžasný! Už jsem si toho všimla i na insta!.. tak třeba až mi nějak nešikovně spatně na zem můj iphone a už se nebude moct používat, tak si pořídím tenhle haha :D

The Annette Vogue řekl(a)...

No jako když porovnám fotky na insta, když jsem měla mobil s 5 MPx a teď, je to fakt rozdíl a hodně na tom záleží.)

Anonymní řekl(a)...

A není ten mobil moc velký ? Mám malé ruce, takže si vždy kupuju s přívlastkem ,,mini". Tak jak sedí v ruce tento ?

Unknown řekl(a)...

Krásne fotky , ten zajačik je strašne zlaty :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Koukni na.predchozi.recenzi,ale je celkem velky.

Unknown řekl(a)...

mňam ty dezerty!♥ a fotky jsou vážně krásně ostré!:) já jsem fanoušek zrcadlovek, ale je pravda, že jí nemůžu tahat všude:) takový mobil se určitě hodí!

www.Lorietta.cz

The Annette Vogue řekl(a)...

To já také, ale je fakt jak říkáš, že kdzž člověk někam potřebuje, tak je dobré mít s sebou něco takového :) Fakt ho jedině doporučuji! :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne