FOOTSHOP.CZ & THE SIMPSONS EDITION

sobota 25. října 2014


Tento týden mi dorazila dlouho očekávaná zásilka! Představuji vám limitovanou edici super tenisek Converse, která spojila síly se žlutými hrdiny z kresleného amerického seriálu The Simpsons

Limitovanou edici Conversek s The Simpsons jste již mohli vidět například ve Foot Locker, kde bylo k dostání pár tenisek, ale samozřejmě v jiném barevném provedení - například modrobílé s Bartem a Homerem. Zaujaly mě, ale ne tolik, jako tyto. Dlouho jsem se právě ve Foot Locker rozhodovala, ale když jsem tedy přišla rozhodnutá, kolekce již nebyla v prodeji :D Možná, že to tak mělo být, jinak bych nenarazila na skvělý e-shop FOOTSHOP.CZ! Na výběr mají milion tenisek nejrůznějších značek a shodou okolností tam měly ještě novější limitovanou edici právě s The Simpsons. A mohu říct, že tato je o dost lepší, než ta předchozí. Možná si o mne řeknete, že jsem bláznivá, ale mě totálně na první pohled zaujaly a opravdu se jim nedalo odolat... :D :) Na druhou stranu mě štve, že počasí je venku opravdu na kozačky s teplou ponožkou, tudíž s teniskami jsem to nijak moc nevychytala, ale i tak se můžete těšit na nadcházející outfit post, ve kterém zjistíte, jak takhle barevné tenisky a s čím kombinovat a mnoho dalších tipů.. :)

Takže pokud nevíte, co například svému mladšímu bratrovi či i sobě pod stromeček pořídit, vřele doporučuji právě e-shop www.footshop.cz, kde komunikace, doprava a zkrátka vše, je naprosto rychlá a spolehlivá :)
Jana Dvořáková řekl(a)...

Anet ty jsou Správňáckýýýýýý :))

M i c h e l l e řekl(a)...

Tak ty jsou naprosto boží! ♥

Inkoustová tečka řekl(a)...

Ty jsou supeer :)))

Angelina Beauty Blogger řekl(a)...

Úžasný!! :)

Anonymní řekl(a)...

dokonalýýýýýý !!!

The Annette Vogue řekl(a)...

Jéé to mě potěšilo! děkuju :D :))

Lucie M. řekl(a)...

Ty conversky jsou naprosto parádní a to Simpsonovi moc nemusím, nikdy jsem tomu seriálu nepropadla, ale botky jsou vážně bomba :)

Giveaway Realash ♥

Thu Ha řekl(a)...

Tak ty jsou úplně super :)) nejlepší ze všech converse ;)

Nellie řekl(a)...

Simpsony nemám ráda, ale ty tenisky jsou supr :))

Deena řekl(a)...

nejkrásnější boty co jsem kdy viděla :OO

The Annette Vogue řekl(a)...

To mě těšíí :))

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne