Myhers1 Fashion Show | Fall/Winter14 | Glam.cz

čtvrtek 2. října 2014






Jak možná víte, minulou sobotu se konala naše první módní přehlídka pořádaná Dailystyle.cz, kde jsme představily společně s Domi naší novou kolekci triček a tílek MYHERS1. Byl to super večer :) A moc děkuji za hudební i moderátorské vystoupení Jitky Válkové, která se toho ujala velice profesionálně! Také bych chtěla poděkovat Dailystyle.cz, Fancy klubu a hlavně Domi Novák, která všechny motivy na trička a tílka nakreslila

Mohu říct, že přípravy byly velké. Musely jsme navrhnout zcela novou kolekci, která se nám, myslím, velice podařila a již si trička či tílka můžete zakoupit na našem eshopu MYHERS1.com :) 

Hlavním tématem jsem měla samozřejmě také šaty, které na náš den D zvolit. Nebýt skvělého Glam.cz, asi bych šla v nějakých obyčejných černých. Dostala jsem právě mnoho dotazů, kde jsem takové to šaty pořídila. Jak už jsem zmínila, rozhodně doporučuji navštívit eshop www.glam.cz, který nabízí zejména úžasné šaty. Sama jsem nevěděla, které prvně vybrat, trvalo mi to nějakou dobu, ale zakotvila jsem u těchto zlatých. Lehce jsem se inspirovala Megan Fox, která tento podobný střih měla na své premiéře filmu, tudíž jsem si řekla, že i tak jsem tento střih neměla a jsou svým způsobem jedinečné :) Pokud přemýšlíte nad šaty z tohoto eshopu, ráda bych vyzdvihla, že velikosti jsou plně odpovídající. Mám S a skvěle mi padnou. Komunikace a doba dodání je maximálně rychlá, první den objednáte, druhý den obdržíte :) 

A teď k samostatné kolekci. Fall/Winter14. Tato kolekce obsahuje 5 unikátních potisků, které jsou ručněkreslené designérkou Domi Novák. Nikde se vám nestane, že byste našli totožný potisk, a také, nejsme sériová výroba :) V galerii si můžete prohlédnout momentky z přehlídky! 



L řekl(a)...

Krásna si bola :)

Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

Anonymní řekl(a)...

No páni! Smekám!

The Annette Vogue řekl(a)...

Všem vám moc děkuji!! :)))

Blog de la Licorne. řekl(a)...

Krásne fotografie ♥ Muselo tam byť neskutočne fajn :)

ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.
Swimwear giveaway

Jana řekl(a)...

velmi povedené, Anet :-)

Cokinelle řekl(a)...

parádne fotky!
http://bonesincouture.blogspot.sk

Petra Butková řekl(a)...

zaujímavé,moc držím palce nech sa darí ďalej a kolekcií bude viac :)

http://byfoxygreen.blogspot.sk/

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne