ADIDAS ORIGINALS FT. JEREMY SCOTT - EXCLUSIVE

neděle 8. února 2015


Nedávno mi přišel mail s nabídkou, že mohu zrecenzovat nejnovější exkluzivní toaletní vodu značky Adidas, kterou navrhl sám Jeremy Scott. Byla jsem tak nadšená, že jsem se nemohla dočkat, až mi tento vtipný parfémek dorazí!

Sice jsem spíše na ty "dámské" parfémy včetně flakónku, ale tento jsem nemohla odmítnout. Už i nápaditost úžasného flakonku mě přesvědčila, že tato vůně za to stojí, a také stále. "Botka" byla zabalena přesně jako klasická adidaska, jenže o mnoho čísel menší :D Nejvíce mě zaujala křídla, která celému designu dodávají úžasný šmrnc. 

Je to zkrátka sběratelský kousek, neboť vůně byla vyrobena pouze pro 10 000 kusů po celém světě! V České republice bude k dostání jen několik desítek z nich, a to výhradně jen v pražské parfumerii - MARIRIONAD NA NOVÉM SMÍCHOVĚ  :) Takže pokud patříte mezi ty, které nedají dopustit na tuto sportovní značku, určitě by vám neměl tento kousek chybět ! :)

Také je super, že se jedná o unisex vůni, takže ji můžete používat jak vy, tak i přítel. Směs je sportovní s opojením citrusových tónů a kořením. Ani nevím, jak bych celkovou vůni popsala, protože se jedná vážně o unikát a nikdy jsem takovou předtím necítila :D

Každopádně je to úžasný sběratelský kousek, který stojí za koupi! :)

A pokud nevíte, jakým dárkem udělat radost svému blízkému, tento tip určitě nezklame :)





Klaudi řekl(a)...

Tak tá vypadá super <3
Dijoun&Klaudi

Anonymní řekl(a)...

Amazing!!=-O

Lady-Pa řekl(a)...

i really like the bottle

Lady-Pa

Miska řekl(a)...

Wow to vypada bozsky!
http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

Anna and Klaudia řekl(a)...

Wow!! fantastic <33333

Win a trip to Paris

Anonymní řekl(a)...

úžasná ! :D

Unknown řekl(a)...

Wow! Ta je úžasná ! :o Tu chci!
www.batrtv.blogspot.cz
www.creativewoo.blogspot.cz

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne