FASHION SHOW | GUESS | URBAN DECAY | CONTOURING | MYHERS1 |

středa 22. dubna 2015


Po menší pauze random postů opět jeden přidávám :) Tentokrát je to taková směs, co se mi v poslední době doma nastřádalo.

1. Časopisy si moc nekupuji, ale když jsem zahlédla nádhernou titulku s SJP, nemohla jsem odolat! K tomu byla jako pozornost citronové mýdlo + moc děkuji Fashionplanet.cz za pozvání na jejich pondělní akci v Mladé Boleslavi! Těším se! 

2. Můj poslední kup, který bych nazvala " Láska na první pohled. " Určitě to znáte. Ta kabelka mě nenechala "spát" a musela jsem se pro ni vrátit... Sice bych Guess nepovažovala za nějak kvalitní, ale mohu říct, že tato kabelka je bytelná, zkrátka skvělá :) 

3. Protože se minulý týden konaly "slevové" nákupy, ani já jsem nezůstala pozadu a za kupónek do Sephory jsem si odnesla tento lesk na rty značky Urban Decay. Je parádní! Určitě na něho plánuji menší recenzi. A k tomu jako bonus malého Craftholica

4. Stínování a konturování obličeje. Můj další koníček, který bych chtěla nadále rozšiřovat. Proto jsem si pořídila tuto skvělou konturovací paletku značky Makeup Revolution z Parfums.cz, kterou jsem si okamžitě oblíbila. Plánuji jak samostatnou recenzi na paletku, tak i na celkový konturování.

Plus mě toho čeká tolik, že nevím, kde začít! Hlavně mám hroznou radost s plány eshopu MYHERS1. Nejenom, že budou k dostání stále exkluzivní trička od Domi Novák, ale také plánuji rozšířit sortiment o stylové a krásné kousky přímo z velkoměsta New York. Více neprozradím, ale myslím, že se máte na co těšit :)

L řekl(a)...

Krásne úlovky ♥

GIVEAWAY

Anonymní řekl(a)...

Úžasné :-)

Carolina G. Ticala řekl(a)...

nice blog dear,follow me on gfc and i follow you back,now i follow you on facebook ,instagram and google+,i hope you follow me back!!kiss

Kačka řekl(a)...

Moc pěkné :)

Ľúbezná řekl(a)...

ani ja si veľmi časopisy nekupujem, ale po Harper som si bola aj ja :) a kabelka je super!
ľúbezná

Klaudi řekl(a)...

Krása<3 Časopisy moc nekupujem, u nás sa moc toho zohnať nedá, kabelka je super!
Dijoun&Klaudi

Lenka řekl(a)...

na recenziu kontúrovacej paletky od MR sa veľmi teším :) inak pekný článok http://lenastyletips.blogspot.sk

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju :))

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkujuuu :))

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne