NEW IN: MICHAEL KORS | ARMY

středa 15. dubna 2015


Sice jsem si tuto kabelku koupila v půlce ledna, ale udělat post s tříměsíčním zpoždění - nevadí :D Kabelky Michael Kors patří mezi mé nejoblíbenější. A abych pravdu řekla, tato kabelka byla jedna velká náhoda. Během jednoho ledního dne jsem se procházela po obchodním centru Chodov a navštívila - klasicky - prodejnu Kors. Měla jsem to štěstí, že právě probíhaly poloviční slevy, takže tuhle kabelku jsem pořídila za krásnou 50% slevu! Původní cena je osm tisíc, takže si dokážete spočítat, že sleva byla opravdu výhodná. Nejprve jsem si nebyla moc jistá, ale po diskuzi s jednou slečnou z obchodu jsem usoudila, že si ji prostě koupím. Zkrátka láska na první pohled.

A co k ní kombinovat? Nejradši k ním kombinuji klasickou černou, pak tmavě hnědou či khaki. Sice jsem si myslela, že ji moc neunosím, ale zmýlila jsem se. Nosím ji skoro pořád. Je to sice trošku extravagantní kousek, ale myslím, že by každá z nás měla mít v šatníku něco "netradičního" a já army vzor miluji..

Osobně bych doporučila navštěvovat Kors prodejny hlavně během ledna a na konci června - slevy jsou famózní. Ještě mám políčeno na peněženku, tak snad se v červnu nějaká objeví ♥ ( jako odměna za maturitu :D )




Fotky z Instagramu: @annettekrubner

Krásný den!
Laďka řekl(a)...

Anetko, krásná ♥

Dasha Soliman řekl(a)...

Taky miluji MK kabelky, ale i hodinky! :) Tento vzor je zajímavý, sluší ti. A nesnáším fake MK, poslední dobou jich potkávám docela hodně. Tento typ jsem si taky pořídila, ale razící růžovou na léto. :)


http://www.dashasoliman.blogspot.cz/

The Annette Vogue řekl(a)...

Hodinky jsou také krásné :) Jinak ty fake MK... také se s tím bohužel setkávám :/

Zuzana řekl(a)...

JO!!! Army styl jde zase zpátky do kurzu. Já pořídila parádní sukýnku ve vojenské zelené v sekáči. (: Kabelka je TOP! Krásná! ♥

THE KAWAII PLANET

Anonymní řekl(a)...

nejkrásnější ♥

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne