APLIKACE DHA OPALOVÁNÍ - PROFIBEAUTY SALON PRAHA - RECENZE

pátek 29. května 2015


V úterý jsem absolvovala skvělý samoopalovací nástřik značky That´so, která je k dostání v pražském beauty salonu Profibeauty na Korunní 20. Asi víte, že mám se samoopalovacími nástřiky zkušenosti, takže bych se opět o jednu ráda podělila.

Nejprve bych chtěla říct, že se jedná o DHA opalování. Co to znamená? 
DHA opalování je nová moderní metoda, která je 100% přírodní a je bez nebezpečného elektromagnetického UVA záření. Je schopný zakrýt například pigmentové skvrny, mimické vrásky či strie. Více info se dočtete na oficiálních stránkách, kde je to samozřejmě lépe vysvětleno :) Je vhodný i pro velmi citlivou pokožku ke sklonu k alergiím.

Můj dojem: Opravdu musím uznat, že nástřik neobsahuje žádné přidané hodnoty, je na čisté přírodní bázi. Od toho se odvíjí také fakt, že vůbec nezapáchá a nedělá žádné oranžové fleky!!! Je plynulý, efekt opálení byl IHNED! Na rozdíl od jiných nástřiků, kde opálený efekt se projevil až po několika hodinách, zde je to okamžitě! To mě velmi potěšilo, protože jsem do salonu přišla jako ředitelka vápenky :D Samozřejmě pak po 3 - 6 hodinách nástřik ještě více zhnědne.

Co udělat před každou aplikací:
Zaprvé pořádný peeling! Možná se může zdát, že to je zbytečné, ale není tomu tak! Peeling celého těla a obličeje je nezbytností, protože odstraní odumřelé buňky a skvěle pokožku připraví na nástřik. Pokud byste peeling neprovedly, je možné, že se na místech vytvoří fleky ( na místě odumřelých buněk )


První dojmy:
Salon Profibeauty jsem ještě nikdy nenavštívila, tak jsem byla zvědavá, jak to bude celkově zařízené. Musím uznat, že to na mě působilo velice mile. Nebylo to, že bych byla někde v salonu, ale v zajímavém bytě, kde se žehlí, česá, prodlužuje, ale i provádí samoopalovací nástřik. Paní působila velice mile, vše mi ohledně produktů vysvětlila. Byla velice ochotná a profesionální.

Postup:
Na nástřik je dobré se vysvléct do spodního prádla. Už je jen na vás, zda budete mít vršek, či nikoli. Dále jsem si stoupla do kabinky, kde celá aplikace probíhala. Bylo příjemné, že za vámi byl větrák, který postupně urychloval nástřik. Samotná aplikace trvala asi 10 minut. A právě po této době jsem byla jako úplně jiný člověk. Opálení bylo jako od moře. Žádné fleky, oranžový nádech... nic :)


3 stupně:
Můžete si zvolit tři stupně: LATTÉ, CAPPUCINO a EXPRESSO.
Na levém rameni mám latté - to, co je v rámečku bez nápisu. Je to nejsvětlejší odstín vhodný pro slečny světlého typu. Na pravém rameni mam kousek espresso - je to celkově tmavší a také nejtmavší odstín, který ještě více zhnědne. 


Fotky vždy barvy zkreslují, ale myslím, že je vidět daný rozdíl. Bylo to ihned po nástřiku, po pár hodinách to ještě více zhnědlo. Na sobě mám střední odstín - cappuccino,


Kde produkty That´so koupit?
Určitě doporučuji buď osobní návštěvu v Profibeauty, anebo navštívit internetové stránky. Na stránkách máte bohatý výběr všech samoopalovacích produktů a dalších potřeb, které vám usnadní a urychlí opálený efekt :)

Shrnutí:
Abych to všechno shrnula. Je čtvrtý den od nástřiku a stále jsem hnědá jako od moře. Je dobré tělo promazávat, aby opálení trvalo déle. Doba je jinak kolem 10 až 14 dní. Uvidíme :) Ještě jednou bych řekla, že nemám žádný oranžový nádech a žádné fleky. Takže za mě jedině ANO! 

Více potřebného info se dočtete na stránkách.
Anonymní řekl(a)...

mám s ním zkušenost a mohu doporučit!

Markéta řekl(a)...

Hezká recenze.. nejsem pro samoopalovací nástřiky, ale tento vypadá vážně skvěle.. jaká je cena? Děkuji..

The Annette Vogue řekl(a)...

Moc děkuji :)) Cena je 499 Kč - více informací máte na jejich stránkách :)

Tijana řekl(a)...

lovely post :)

http://itsmetijana.blogspot.com/

Anonymní řekl(a)...

krasne napsane, budu nad nim premyslet :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Určitě jo, jsem vážně nadšená :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne