PYJAMAS TIME / LUXUSNIPRADLO.CZ

pondělí 27. července 2015

27.7.2015 // Dnešní článek bude věnovaný opět jednomu tématu. Minule jsem se zaměřila na sportovní podprsenky a plavky. Tentokrát jsem lehce odbočila a zkusila se zaměřit na pyžama. Pro ukázku mého nejoblíbenějšího, které jsem objevila v jednom upravovacím editoru, vám zde ukazuji :) Celkově se mi líbí růžový nádech se zajímavým vzorem či obrázkem. Přeci jenom pyžamo jen tak někdo neuvidí a člověk může nosit na spaní cokoliv :D

1. PYŽAMO S MELOUNEM - PEACOCKS.CO.UK
2. ŽUPAN - AGENT PROVOCATEUR
3. RŮŽOVÉ PYŽAMO - VERYEXCLUSIVE.CO.UK
4. PYŽAMO S DISNEY POSTAVIČKAMI - CLOTHINGATTESCO.COM

A pokud se vám nechce příliš nakupovat přes internet ze zahraničních stránek, mám tu pro vás opět jeden tip na český e-shop, kde i župany či pyžama pořídíte za krásné ceny. Sortiment nabízí jak dámská pyžama pro chladnější noci, tak i saténová, pro letní horké dny či šifónové komplety. A abyste na stránkách nebloudily s hledáním toho správného pyžama, tak jsem si připravila výňatek toho nejlepšího :)

Jestliže jste radši pro konzervativnější pyžama, doporučuji se podívat na toto pyžamo VAMP. Je vyrobeno ze stoprocentní bavlny. Osobně se mi na něm líbí, že má na sobě zajímavou harmonii barev ( hnědá, bílá, růžová ) včetně vzoru.

Pokud jste spíše na tílka a kraťásky, doporučuji pyžamo DONNA v oranžovém provedení. Opět je vyrobeno ze stoprocentní bavlny, tudíž je velmi jemné a komfortní. Horní díl má úzká nastavitelná ramínka stažená pod poprsím. Kraťásky jsou z batistové tkaniny s krajkovým lemem.

Pokud se vám blíží například svatební noc, tak doporučuji se podívat na noční set VAMP. Set obsahuje jak pyžamo, tak krásnou krémovou košilku, ve které zazáříte!

Tyto, ale i další pyžama a noční sety objevíte na stránkách Luxusnipradlo.cz
Anonymní řekl(a)...

jůůů to poslední :O ♥

Izabella řekl(a)...

tretie je perfektné! :)


Izabell │my diary/klik/

Klaudi řekl(a)...

Všetko skvelé <3

Dijoun&Klaudi

Tynka_125 řekl(a)...

Pěkný spací komplet :-) Na mě už to ale není. Já jsem hrozně zmrzlá, takže potřebuji teplé pyžamo i župan :-D . Dřív jsem také hodně hleděla na to, jak vypadám, teď už ale spíš koukám na to, abych se cítila pohodlně a byla hlavně v teple :-) .

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne