#BLACKUNDERWEAR

pondělí 24. srpna 2015

24.8.2015 // Opět sem přidávám menší koláž toho, co by každé slečně nemělo chybět v šatníku. A opět jsem se zaměřila na úžasnou černou krajku, kterou považuji za více než nezbytnou. 

Když jsem se zadívala na své starší příspěvky - myslím tím z roku 2011 či 2012 - docela se mi postesklo po příspěvcích typu "wishlist" či "giveaway". Párkrát za měsíc vám ráda předám své tipy jak na spodní prádlo, tak na podzimní módu či jiné :) A co se týče giveaway, tak už mám v hlavě jeden skvělý nápad, který zaujme každou věkovou kategorii :) Ale zpátky k dnešnímu článku..

Černá krajka je nezbytností. Pokud jste si oblíbili pár kousků z koláže, zde jsou jejich odkazy ( řazené zleva ) :

1. AGENT PROVOCATEUR cca 4 000 Kč
2. TOPSHOP cca 600 Kč
3. CALVIN KLEIN cca 170 Kč
4. CALVIN KLEIN cca 280 Kč
5. MONKI.COM cca 400 Kč
6. HEIDI KLUM INTIMATES cca 2 000 Kč

Můj tip: Pokud jste na online shopping, určitě doporučuji navštívit například Luxusnipradlo.cz. Proč? Sama jsem si od nich objednala plavky značky Etna či teď očekávám balíček s plavkami Relleciga. Jsem zvědavá! Jakmile plavky dorazí, očekávejte nový příspěvek v kategorii " my shopping " :) Jinak na Luxusnipradlo.cz právě probíhá skvělá akce na luxusní stylové spodní prádlo, které pořídíte až s 20% slevou! Navíc - komunikace a doba dodání je rychlá a zboží kvalitní :)
CHIC Adriana řekl(a)...

Já obecně preferuji tělové odstíny spodního prádla, z praktických důvodů. Vlastnit ale takové spodní prádlo od Agent Provocateure je snem každé z nás :)
http://chicadriana.blogspot.co.at/

Lady-Pa řekl(a)...

black is a must

Lady-Pa

Anonymní řekl(a)...

naprosto krásné... ♥

The Annette Vogue řekl(a)...

To máš pravdu, tělový odstín je též základ :)
Přesně tak :D :)

►Naďa řekl(a)...

Krásne sú ! Mám rada tmavé spodné prádlo, ale mám ho pomenej doma. Skôr sa mi zíde také v telovej farbe, aby mi nepresvitalo cez oblečenie :)
THE COLORFUL THOUGHTS

Anonymní řekl(a)...

PERFEKTNÉ

Ľúbezná řekl(a)...

krásne kúsky, hlavne tá z topshopu :)
ľúbezná

Janet Osayande řekl(a)...

Já si objednala dneska podobnou té páté, tak jsem na ni zvědavá :)

Simply Janet

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne