CHRISTINA AGUILERA | BY NIGHT | recenze

sobota 26. prosince 2015


26.12.2015 // Doufám, že si vánoční svátky užíváte co nejvíc! Já na 100 %! No, a jak už je mým zvykem, do kategorie MY BEAUTY opět přidávám nějaký ten článek, tentokrát o mém velmi oblíbeném parfému By Night.

A možná hádáte dobře - tuto úžasnou vůni jsem dostala pod stromeček :) Již dříve jsem ji používala, asi před čtyřmi lety, ale ta vůně mi prostě chyběla, a tak jsem si ji napsala Ježíškovi :D :) Každopádně plánuji i samostatný článek o christmas dárcích - na fotkách můžete vidět i knížku Style od Lauren Conrad, kterou jsem si také přála :) Takže článek již brzy! 

Osobně na této vůni oceňuji, že má úžasné složení. Objevíte v ní stopy hned po několika vonných ingrediencí - jablko, ananas, frézie, rebarbora, mandarinka, broskev, otočník evropský, konvalinka, mech, vanilka, santalové dřevo a jantar. Celkové složení vykouzlí opravdu nezapomenutelnou úžasnou vůni, které je ideální pro chladné podzimní a zimní dny. 

Ohledně ceny a výdrže - poměr cena/výkon je odpovídající. Vůni pořídíte od tří seti padesáti korun - to je necelých patnáct mililitrů. Já mám třicet - tu pořídíte za cca čtyř set korun. a výdrž? Naprostá bomba! Ještě po osmi hodinách ji na sobě cítím, navíc i ostatní :D Takže, pokud se bojíte toho, že vy ji ucítíte na každém rohu, ale ostatní ji na vás neucítí, tak je to velký omyl :D

Parfémy od Christiny Aguilery mám velice ráda. Vřele doporučuji třeba vůni Unforgettable, ta je také velice kouzelná :)
Anonymní řekl(a)...

tak ta je krásná...a ty fotky! krásné..vše!

The Annette Vogue řekl(a)...

To jsem potěšena :-) Děkuji!

Unknown řekl(a)...

Ty fotky, to je nádhera! Vážně moc povedené! :) A co se týče parfému, nikdy jsem ho ani neočichala, takže netuším, jak voní, ale docela jsi mě na něj nalákala. :D :)
Diary of a Girly Things

The Annette Vogue řekl(a)...

Moc děkuji! :-) A vůni určitě vyzkousej :-)

Anonymní řekl(a)...

a pro kterou věkovou kategorii je vhodná? není spíše pro starší? přemýšlím o ní, ale pořád nevím, abych pak nebyla moc "cítit":D chápeš :/

The Annette Vogue řekl(a)...

Toho bych se tolik nebála :) Cítit je, ale není to ovšem pro ženy +35 :) Já ji používala od 16 myslím a v pohodě :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne