MAD POTION | MOHITO | YAMYAM | BOOK | COFFEEUP

sobota 19. prosince 2015


19.12.2015 // Opět tu mám pro vás připravený článek pár fotek. Tentokrát se to týká spíše jídla :D Ale ke každé fotce mám komentář.

První fotka - Parfém Mad Potion od Katy Perry jsem dostala od Krasna.cz k recenzi. Tu plánuji co nejdříve, takže si pak budete moct přečíst mé dojmy :)
Druhá fotka - S přítelem jsme minulý pátek zašli na úžasný oběd do restaurace Port62 :) Fotek jídel, co jsme si dali, máme víc, ale nebudu vás jimi zatěžovat :D Každopádně k pití jsme si dali mohito a jako hlavní chod? To se dozvíte u další fotky :D 
Třetí fotka - Tento týden jsme zavítali po delší době do Yam Yam na Vyšehradě. Já si tentokrát dala úžasné rolky a přítel padthai.. jako vždy výborné!
Čtvrtá fotka - Hlavní chod v Port62 :D Já měla nejlepší kus lososa, jako fakt mňam! Přítel měl kuřecí maso a pečené brambory. Jako dezert pak lívance se šlehačkou a horkými malinami :D Teď se divím, jak se to do mě vešlo :O
Pátá fotka - Pozornost z módní přehlídky butiku Fashionplanet.cz :)
Šestá fotka - Tento týden jsem také byla na křtu nové vtipné knihy Vysmátá koza aneb Přízrak krásné modelky. Na křtu byla jak modelka a spisovatelka Veronika Kašáková, tak modelka a moderátorka Agáta Prachařová.
Sedmá fotka - Omlouvám se, že poslední fotka není moc kvalitní! Včera jsem zavítala do kavárny Coffeup v Ústí nad Labem, protože jsem čekala na zkoušku. Teda, povím vám, že ta kavárna je něco kouzelného! Příště se budu snažit toho nafotit víc.. byli tam lidé a já byla docela " na ráně " :D Ale jako fakt boží!
Tereza Marešová řekl(a)...

Super fotky! =)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju Terii! :-)

Anonymní řekl(a)...

Nádherné fotky! A závidím ti tu voňavku!!!
www.catherineribbon.blogspot.cz

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju za pochvalu fotek :) Ale néé :D Na vůni bude pak recenze, tak uvidíš, jestli tě i tak zaujme :)

Bokattyna řekl(a)...

Moc krásné fotky Anet, závidím ti YamYam, už několikrát jsem tam chtěla, ale ještě jsem se tam nedostala, a naposledy když jsem byla s kamarádkou v Praze tak byl zavřený :-(

www.bokattyna.blogspot.cz

The Annette Vogue řekl(a)...

Jeee děkuju ti Katty :-) Fakt? Tak tam přístě zajdeme spolu až budeš v Praze :-D :-)

Klaudi řekl(a)...

Mooc pekné fotky <3

Dijoun&Klaudi

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju mooooc :))

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne