HELLO KITTY: PERFUME & LIPGLOSS

sobota 20. února 2016

20.2.2016 // Má oblíbená kreslená postavička? Po tomto článku je to myslím jasné. Hello Kitty. Ano, u mě bude hrdinkou snad napořád. Ani nevím, proč mě tak uchvátila, každopádně, když jsem viděla ty roztomilé produkty od značky Avon, nemohla jsem odolat. A jestli se vyplatí do těchto produktů investovat, vám teď rozepíši :)

Já upřímně od těchto produktů žádný zázrak neočekávala. I tak si myslím, že byly vyrobeny pro mladší dívky. Parfém není silný a lesk je takový spíš hutný a hodně lesklý. 

Ale tento parfém - Hello Kitty Candy Dream - naprosto krásně voní. Sladce, přitom nenásilně. Ostatně, parfémů Hello Kitty je mraky, ale tento je vážně úžasný. Navíc stál kolem sto devadesáti korun. Takže do mé "sbírky" parfémů nemohl chybět.

Lesk je možná trošku slabší. Nebarví, spíše jenom dodá rtům hutný lesk a sladkou vůni. Je ho sice sedm mililitrů, ale při aplikaci opravdu stačí použít málo. Také stál kolem stovky.

Osobně mě ještě zaujala vůně Koto Parfums Hello Kitty. Flakónek představuje roztomilou hlavičku HK ozdobenou mašlí. Tak uvidím. Až mi tento dojde, tak nad ním budu uvažovat :D :)
Lucie Šumová řekl(a)...

Jeziiis to je rozkošné <3

The Annette Vogue řekl(a)...

Viď! U mě láska na první pohled ! :D <3

Michaela Kofroňová řekl(a)...

Ten parfém je rozkošný! :D <3
http://of-goldbook.blogspot.cz

Unknown řekl(a)...

ja takéto vôbec nepoužívam, príde mi to, že sa skôr predáva značka ako samotná kvalita toho, mala som tú možnosť vyskúšať aj tento druh, ale u mňa neprešiel - hlavne preto, že vôňa nevydržala dlho a na mňa je to príliš sladké, mám radšej také nevtieravé vône :)

Dominika Makarová fashion blog

Nellie řekl(a)...

Ten parfém vypadá úžasně :))

The Annette Vogue řekl(a)...

To chápu :) Já už to musela koupit z důvodu té postavičky, chápeš :D

The Annette Vogue řekl(a)...

:)

The Annette Vogue řekl(a)...

To teda !:D

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne