NEW IN: MICHAEL KORS & GUESS | SELMA & CROSSBODY

neděle 21. února 2016

21.2.2016 // Možná jste si všimli, že se snažím každý den přidávat nějaký ten článek. Myslím, že se mi to docela daří, tak snad vám to nevadí :) Pro dnešek jsem si připravila takový menší článek do rubriky my shopping - do této rubriky jsem dlouho nic nepřidala a to mám doma docela dost nových úlovků, ale všechno postupně. 

Tuto kabelku od Michael Kors jsem obdržela jako narozeninový dárek od svého přítele, které jsem měla na konci prosince. Sice je to už docela dlouho, ale omlouvám se, že jsem ten příspěvek nenapsala již dřív. Abych řekla pravdu, u MK jsem si nikdy nekoupila kabelku nebo peněženku za plnou cenu - myslím, že se slevy až poloviční prostě vyplatí. Takže, pokud si tam plánujete nějakou pořídit, dejte na mě, a vyčkejte do června- uteče to, nebojte! :D No a tento tvar selma jsem měla vyhlídnutý již dlouho a mile mě překvapilo, když byl právě v akci. 

A minulé úterý, kdy jsem se pohybovala od rána v Praze, jsem si také ve slevách pořídila tuto crossbody kabelku Guess. Guess mám také ráda, ale ne vždy tam mají kabelky dle mého gusta. Ale tato mě zkrátka uchvátila již svým designem. Je netradiční, jiná. Trošku jsem tápala, ale na jaro, k bílému outfitu, je ideální. Taková ta láska na první pohled. Určitě to znáte i u jiných věcí :)

Na tento týden mám opět připravené různé posty a myslím, že se i tak máte na co těšit :) Přeji prima den!
Czech Blondýn řekl(a)...

Guess! Ta je fantastická!

The Annette Vogue řekl(a)...

Jé tak to mě moc těší, děkuju!

Eva řekl(a)...

U MK mám na nákup kabelek úplně stejný názor, taky jsem si tam nedávno koupila rovnou dvě ve slevě, byly dokonce za půlku :D Obě dvě jsou moc krásný <3
EVA HEARTS LIFE

The Annette Vogue řekl(a)...

Přesně. Za plnou cenu se dají pořídit klidně dvě :D :)

MARGIFASHION řekl(a)...

Krásne kabelky 💙

MargiFashion

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju! :)

Unknown řekl(a)...

Talk ty jsou vážně kouzelný, obě!!!! <3

The Annette Vogue řekl(a)...

Tak to mě těší - děkuju :))

One Blondie Life řekl(a)...

Mám ji v růžovofialové barvě a je naprosto skvělá, tahle vypadá taky moc dobře :)
One blondie life

The Annette Vogue řekl(a)...

Jé ta také musí vypadat skvěle! :)

Zuzi řekl(a)...

Přesně tak láska na první pohled. Z té Guess kabelky jsem unešená. Kdybych na to měla "koule" běžela bych pro ni ji shánět. Ale jsem typ, co nakoupí raději několik levných věcí než jednu drahou. :-/

The Annette Vogue řekl(a)...

Dekujuuuu :-) Ahaaa, to já jsem zase spíš ten typ,který pořídí jednu dražší za nějaký čas :-\

Zuzi řekl(a)...

já mám bohužel výčitky když si koupím něco dražšího :-( ale tak jsem přeci jen ještě studentka, až budu normálně vydělávat tak už si budu odkládat i na kvalitní zajímavé kousky :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Aha, no já jsem také studentka, ale spíše jsem dost spořivá :D Ale chápu =)

Part of Nicol řekl(a)...

Wau tá GUESS kabelka je prekrásna! Úplne mi pripomína jar a bude sa ti určite skvele nosiť či už cez tú jar alebo aj v lete! :)
partofnicol.blogspot.sk

The Annette Vogue řekl(a)...

Dekujuu! :-)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne