#VALENTINE IS COMING

pátek 12. února 2016

12.2.2016 // Valentýna tu máme pozítří. Ne každý patří k jeho příznivcům a spíše svou polovičkou políbí na prvního Máje pod rozkvetlou třešní. Ale jsou tu i ti, kteří tento svátek slaví jen tak, symbolicky. A protože k tomuto dni se váže i téma spodní prádlo, rozhodla jsem se vám dát nějaký ten tip.

Pokud se vám nechce kupovat spodní prádlo v kamenných obchodech, protože jste spíše na něco "originálnějšího", nezbývá vám nic jiného, než se podívat po internetových shopech. A dále máte na výběr - zahraniční X český. Samozřejmě, že budete volit ten český, protože moc času k nákupu nějakého neokoukaného prádla není. Mezi ty české mohu zmínit právě stránku Luxusnipradlo.cz, kterou moc dobře musíte z mého blogu znát.

Nebylo by na tom nic zajímavého, pokud bych vám doporučila jejich velice zajímavé kousky spodního prádla ideální na Valentýna. Ale pozor, je tu akce - pokud si nakoupíte nad devět set devadesát devět korun českých, obdržíte jako dárek oblíbené kalhotky Juimex za jednu korunu českou z původních sto devadesáti devíti. To už stojí za popřemýšlení :)
DeeDenisa řekl(a)...

upřímně Valentýn neslavím a přítelovi jsem to rovnou vysvětlila :-D ale krásné spodní prádlo teda! :-)

The Annette Vogue řekl(a)...

No chápu to je každého věc :-D :-)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne