GOSH: LONG LASTING MAKEUP

středa 2. března 2016

 2.3.2016 // Gosh. Znáte tuto značku? Já se o ní dozvěděla především z Instagramu :D No, a protože jsem se dočetla, že je k dostání ve Fann parfumerii, neváhala jsem, a šla jsem si na zkoušku nějaký produktu pořídit. Nakonec jsem pořídila tento makeup X-Ceptional Wear Foundation Long Lasting Makeup a ještě rtěnku, na kterou bude recenze později :) 

Tento make-up mi byl doporučen i slečnou prodavačkou, která Gosh také používá. Pořídila jsem si odstín - SAND - 14. Tento odstín je zabarven do růžovo-hněda. Já jsem něco mezi světlým/tmavším typem - dobře se opaluji, ale moje pleť je přes zimu spíše světlejší, ale i tak mi tento odstín vyhovuje. Dobře se roztírá a nedělá tu "masku". Spíše bych řekla, že je to takový tónovač pleti. Je středně krycí, ale určitě pleti dodá ten "zdravější" vzhled. Oceňuji také, že je bez parfemace a celkově se jedná o kvalitní produkt. Oblíbila jsem si i jejich rtěnky, o kterých napíšu později.

Na tento make-up doporučuji po aplikaci ještě pudr. Jinak s ním jsem spokojená a za tu cenu - tři sta třicet devět korun - ho doporučuji aspoň na zkoušku, pokud tápete nadále s výběrem make-upu :) K dostání je ve třech odstínech - Natural / Sand / Golden. Make-up můžete používat i v kombinaci pudrové tvářenky Gosh Natural v odstínu Rose Whisper.
Michaela Kofroňová řekl(a)...

nevím, teď bych za makeup 300 korun nedala:/ ale vypadá pěkně:) A značku Gosh bych už konečně měla vyzkoušet:)
http://of-goldbook.blogspot.cz

The Annette Vogue řekl(a)...

Ale je fakt dobrý :-)

Part of Nicol řekl(a)...

Podľa mňa je vždy lepšie investovať do make-upu. Predsalen nosíme ho každý deň a celý deň. Určite žiadna baba nemá rada, keď jej make-up robí fľaky alebo nedrží. Takže určite super, že si vyskúšala niečo nové a takúto kozmetiku. :))
partofnicol.blogspot.sk

The Annette Vogue řekl(a)...

Také si myslím. Navíc jsou i dražší make-upy kolem tisícovky - to bych zase já tolik peněz nedala :D Ale do těch pěti set si myslím, že se dá pořídit pěkný :)

Katka řekl(a)...

Presne na tento make-up si robím zálusk, tak som rada, že na tvojom blogu som našla recenziu :-) .. škoda, že je taký malý výber odtieňov, musím sa zastaviť v parfumérke aby som si vybrala. Len dúfam, že to dobre dopadne, keďže pod umelým svetlom je to trochu lotéria..

keelifestyle.blogspot.sk

The Annette Vogue řekl(a)...

To sice jo,ale fakt ho zkus :-)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne