#SNEAKERS

pondělí 28. března 2016

28.3.2016 // Co vy a tenisky? Musím se přiznat, že jsem si je v poslední době hodně oblíbila. Dřív jsem je v podstatě vůbec nenosila, ale teď je tomu vážně jinak. Upřímně si potrpím na ty kvalitní a ano, také si potrpím u bot na značky. Aktuálně v mém botníku převládá Guess, DKNY, Converse či Adidas. Vím, že jsou na tyto značky různé názory, ale když se mi teniska líbí, zainvestuji. Musím být ale opět upřímná a říct, že tenisky nakupuji povětšinou když jsou nějaké slevy, protože pak je ta radost mnohdy i dvojnásobná. Ty guessky, které jsem dostala o Vánocích, stály původně kolem čtyři tisíc - ano, asi bych si je za plnou cenu nekoupila. Počkala jsem si a pak je koupila za necelé dva tisíce osm set. To samé s těmi novými DKNY. Původní cena byla také kolem čtyř a teď byly k mání kolem dvou tisíc dvě stě. A takhle bych mohla pokračovat dokola. Styl - mám ráda jednoduchost, ale zároveň extravaganci - příkladem jsou moje milované The Simpsons´s Converse, které nikdy nezklamou :D

Vyplatí se do tenisek investovat? 
Pokud mám říct za sebe, zda je výhodné dávat za značkové botky do tří tisíců, říkám, ano. Mohu porovnat jedny normální z Humanicu - mám je asi dva roky, ale že bych z nich byla úplně nadšená, to zase ne. Ono, člověk si k těm dražším kouskům více váží a chová se k nim lépe. Neříkám, že musíte kupovat boty z Guess či DKNY, ale i Adidas či Nike má velice pěkné! 

Kde pořídit kvalitní tenisky, když nechcete značky?
To je samozřejmě na vás, který obchod budete volit. Mně se docela i líbí tyto dámské růžové tenisky zejména pro sport. Umím si k nim představit nějaký světlý sportovní outfit, kde převládá především bílá. V poslední době se mi začaly líbit i neonové barvy. Jedny takové jsem také našla - pohodové dámské zelené tenisky - ideální jak na sport, tak volný čas. Mají klasické šněrování, které umožňuje vhodné nastavení velikosti. Svršek je z prodyšné síťoviny a vysoká pata stabilizuje nohu a dodává komfort.

A co vy? Kterým teniskám dáváte přednost vy? 
Lucie Šumová řekl(a)...

Miluju tenisky!

Zuzi řekl(a)...

Tak já přesně teď začínám od tenisek odstupovat a sháním boty, co by tenisky nahradily úplně. :-D Ale určitě mám v plánu investovat do kvalitních tenisek, ve kterých budu moci chodit na turistiku a také by se mi hodily nějaké pohodlné do posilovny. :-)

Another Dominika řekl(a)...

Skvěle napsaný článek! :) Já to dříve měla tak, že jsem si radši koupila tenisky za tři/čtyři stovky s tím, že je na konci sezóny vyhodím.. Ale zrovna minulý týden jsem si koupila svoje první (a už teď vím, že určitě ne poslední) Conversky a přesně jak píšeš, mám k nim úplně jiný vztah než k těm "obyčejným" teniskám :) Takže za mě se zainvestovat určitě vyplatí :)


Another Dominika

LIFE BY PAVLINA řekl(a)...

Jak skončilo období kozaček, tak u mě jedině tenisky! :) Z těch co tu máš ukázané bych si asi neuměla vybrat, všechny jsou skvělé! :P

http://s-hejvi.blog.cz

Unknown řekl(a)...

krásne tenisky najviac sa mi asi páčia tie metalické strieborné také ešte nemám a podľa mňa sú aj celkom trendy :)


Dominika Makarová fashion blog

Eva řekl(a)...

Já musím říct, že se mi tenisky pro mě až tak moc nelíbí a když už, tak si na sebe vezmu jednobarevné vansky nebo bílé conversky :D Naopak se mi to ale ve spoustě outfitů na ostatních moc líbí :))

EVA HEARTS LIFE

The Annette Vogue řekl(a)...

:D (y) ♥

The Annette Vogue řekl(a)...

To chápu :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuji moc! Přesně chápu, co myslíš :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Já také ne! :D

The Annette Vogue řekl(a)...

Ty se mi také hodně líbí :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Já třeba spíš nechápu tenisky a k tomu šaty - na to jsem ještě fakt nepřišla :D

Biancaprincipessa řekl(a)...

Ja som nemala doma tenisky asi 5 rokov a tento rok som si konecne nejake kupila :) pekne Niky take v ktorych sa nebudem hanbit ani ist do mesta :)

The Annette Vogue řekl(a)...

:-)

Part of Nicol řekl(a)...

Mňa teda najviac dostali tie sivé adidasy :O
partofnicol.blogspot.sk

The Annette Vogue řekl(a)...

Tak ty bych brala okamžitě!:D

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne