NYC TIME + GIVEAWAY!

pátek 22. dubna 2016


22.4.2016 // Když se řekne New York.. co si vybavíte? Já rozhodně svůj nejoblíbenější seriál Sex ve městě! V poslední době také zjišťuji, že toho mám s hlavní hrdinkou Carrie docela dost společného, a to nemluvím o vizuální podobě ( to slýchávám často, no ) , psaní, lásce k módě apod.! Něco na tom asi bude.. Tak jsem si řekla, že si pro vás připravím takový menší fotočlánek s kolážemi. A rovnou bych začala s tou, ve které jsem udělala mix oblečení a doplňků, které bych si vzala s sebou!

Když vyslovím New York, vybaví se mi černá/šedá/bílá barva. Ale pozor! Nemyslím tím nějakou šeď, kdepak! Spíše mám na mysli takové ty módní kousky, ve kterých, i když budete nevýrazná, tak zaujmete! Které kousky mám na mysli? Například tyto - koženou černou jacket - nadčasovost ♥. V poslední době jsem si oblíbila i mikiny - mám políčeno na tu od CK, kterou jsem si ještě neodvážila pořídit :D Ripped jacket, lace up top = ♥. Lace up top jsem viděla i někde H&M, musím si ho hned koupit :D Jehly, kabelka Michael Kors a Chanel. Nezbytnost. Pak sportovní Nike botky a brýle. ♥
Tady je můj finální look. Jo, tak trochu jsem se cítila jako ta Carrie :D Více informací o mém looku objevíte na look.jenprozeny.cz !


Udělala jsem si takový test. Do aplikace Polyvore jsem zadala jenom samotně New York a čekala co "vyleze". Tím jsem testovala, jak je celkově NY vnímán. A vidíte? Samé krásné barvy.. a to jsem si myslela, že je NY spíše na ty tmavé. Samozřejmě není na škodu obohatit svůj šatník o krásné pestré jarní barvičky, které budou v aktuálních měsících IN. Velmi jsem si oblíbila kabelky značky Kate Spade - v koláži ji můžete vidět vpravo dole v krásném mentolovém provedení.
Který účes do víru velkoměsta zvolit? Já v tom vidím skvělou italskou bloggerkou Chiaru Ferragni. Její nedbalé rebelské vlny se dají skvěle vytvořit pomocí super produktů od L´Oréal Professionnel, především s řadou Hollywood Waves!

A teď jedna soutěž! 

Rozhodla jsem se, že jednu z vás obměním úžasným produktem značky L´Oréal Professionnel! Jaké jsou podmínky? Stačí, když odpovíte na tuto otázku: CO NEBO KDO SE TI VYBAVÍ, KDYŽ SE ŘEKNE NEW YORK? - komentáře pište sem, já si pak jeden nejzajímavější vyberu! Za třicet dní vyberu nezajímavější komentář :) napište tam ještě prosím e-mail ať vím, kam se ozvat.

Pokud chcete IHNED vyhrát mimořádnou odměnu, stačí, abyste navštívily nějaký salón L´Oréal Professionnel ve svém okolí a nechaly si udělat jakýkoliv účes. Přímo v salónu si pak pořiďte fotografii,  kterou zveřejněte na svých sociálních sítích s hastagem #THECZECHLOOK + #lorealprofessionnel,  poté okamžitě vyhráváte produkt L´Oréal Professionnel. Navíc můžete i vyhrát každý měsíc balíček L´Oréal Professionnel v hodnotě krásných 3 000 Kč! Na konci roku bude vybrána i jedna absolutní vítězka, která může vyhrát celoroční péči ve vybraném LP salónu v hodnotě 25 000 Kč!

andrea.k. řekl(a)...

Určite seriál Priatelia. Po Gilmorkách môj najobľúbenejší, repliky viem naspamäť a nikdy ma neomrzí. )

LIFE BY PAVLINA řekl(a)...

Ten tvůj top se mi moc líbí, vůbec celý look vypadá moc hezky! :)
Soutěž tedy zkusím a když se řekne New York, hned se mi vybaví hláška "Veselý Vánoce, ty mrcho nevěrná a šťastnej novej rok" plus k tomu výraz křičícího Kevina na přechodu :D :D

http://s-hejvi.blog.cz
sejvlova.pavlina@centrum.cz

Pánská mikina na zip řekl(a)...

NY? Mně se vybaví Manhattan a Sex ve městě. :D

Anonymní řekl(a)...

Ty nejlepší módní značky na světě ♥

tatomymo řekl(a)...

Já si vybavím Empire State Building :).

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne