Volnost, energie, jemnost

neděle 29. května 2016

29.5.2016 // Růžová. Symbol něhy, lásky, jemnosti. Ale také volnosti a energie. Jak vy vnímáte tuto barvu? Já si růžovou a celkově, tyto jemné pudrové tóny barev, velice oblíbila. 

Protože si pod měsícem května vybavím právě tuto barvičku, rozhodla jsem se připravit menší koláž zajímavých módních doplňků a oblečení. Nadále také prozradím, kde pořídit další zajímavé kousky nejenom oblečení. :)

Do koláže jsem vybrala kousky především ze zahraničních e-shopů a celosvětových značek - Chanel , Valentino či Moschino. Je zde i značka, kterou u nás hravě objevíte - Converse. V první koláži mám právě růžové Converse, tenisky, které jsem sama kdysi měla. Ideální kousky oblečení k růžovým teniskám jsou například bílé tílko a denim džíny. Zkrátka jednoduchost.

A pokud se vám nechce objednávat oblečení ze zahraničních e-shopů, mám pro vás pár tipů, které pořídíte právě na těch českých :)

1. Růžové kalhotky Emporio Armani - v ČR se volně prodejně snad ani nedají pořídit, ale na online shopu ano :)
2. Dámská pouzdrová sukně - ideální k bílé halence
3. Dámská růžová halenka - ideální na formální akce
4. Růžové sportovní botky - tyto jsem si sama velice oblíbila :)

Michaela Kofroňová řekl(a)...

tahle barva mi připomíná jaro! ♥ A samozřejmě takovou tu šťastnou náladu:) Miluji pastelové barvy! A moc se mi líbí ta čelenka květinová:) Nebo ten křivák na druhé koláži ♥
http://of-goldbook.blogspot.cz

Frehe Nout řekl(a)...

You look lovely! Such good replicas! x

The Annette Vogue řekl(a)...

Přesně :) Já bych brala asi všechno :D ♥

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne