LANCOME | TEINT MIRACLE

neděle 3. července 2016

3.7.2016 // Lancome. Jak vnímáte tuto značku? Vlastníte od ní něco? Před časem si mamka pořídila make-up Teint Miracle. A protože mám make-upy docela hodně vyzkoušené, rozhodla jsem se na tento sepsat menší recenzi. 

Upřímně - nemyslím si, že bych z něho byla nějak unešená. Člověk si řekne Lancome, drahá značka, která má na trhu několik různých kosmetických produktů, které se řadí mezi jedničky na světovém kosmetickém trhu. Lesky na rty mají skvělé, to ano, i rtěnky, ale tenhle make-up mě moc neoslovil. 

Když si ho dáte do vyhledávače, tak vám ho najde jako hydratační. Nejsem si úplně jistá, ale mně hydratační úplně nepřijde. Mám normální až sušší pleť. Tento je určený pro všechny typy pleti, ale s tím bych moc nesouhlasila, protože právě pro sušší pleť mi vhodný nepřijde. Dalším menším zklamáním mi přijde jeho konzistence - je tekutý, ale dobře se po pleti roztírá. Mamka má odstín 03 - Beige Diaphane. Ale přijde mi, že zbarvuje více do takové umělě hnědé až oranžové. 

Na druhou stranu je pravda, že je odolný proti setření a celkově dodává pleti příjemný finish. Avšak nemůžu úplně tvrdit, že má vysokou krycí schopnost. Nechci rovnou říct, že se do něho nevyplatí jít, ale pro mojí pleť vhodný moc není. Ale určitě se na make-up podívejte i na stránky největší internetové parfumerie. Tam jsou i další názory slečen, které tento make-up používají a jsou s ním spokojené :)
Kateřina Sýkorová řekl(a)...

Od Lancome mám vyzkoušené jen některé parfémy, dekorativní kosmetiku zatím ne :) Rozhodně škoda, že ti tolik nesedí.. :)

EVERYTHIN KATE

Lucie Šumová řekl(a)...

V poslední době mi žádný make-up nevyhovuje a to zkouším vše možný. Od Lancome jsem dřív také měla, byla jsem spokojená, tak jsem měla další a už mi to tak úžasný nepřišlo. Nedávno jsem si koupila od Benefitu a taky nic moc. Kolikrát ty levnější jsou nakonec i lepší. No teď jich míchám pár dohromady, aby z nich bylo to co chci. :D

The Annette Vogue řekl(a)...

Parfémy jsou dobré, ale make-up.. ten mě prostě neoslovil. Ale třeba lesky na rty mají dobrý :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne