LIKE A DOLL - MOIO.CZ

středa 17. srpna 2016

14.8.2016 // Protože ráda objevuji nové online shopy, rozhodla jsem se vám představit i jeden, který si také zaslouží menší pozornost. 

Moio.cz aneb Móda inspirována Tebou. Sama nevím proč, ale vždy, když objevím nějaký fashion online shop, tak jdu hned zavítat do kategorie ŠATY. Paradoxem je, že šaty zas tak moc nenosím, ale v poslední době se spíše snažím kombinovat sukně s topem. A které šaty jsem v této kategorii objevila?

Na první pohled mě zaujaly přesně tyto růžové šaty s černým "páskem" zdůrazňující pas. Jsou sice ideální na jarní sezónu, avšak léto máme pořád v plném proudu - tudíž nemusíme tyto zajímavé kousky uklízet do skříně ( i když se ten podzim blíží ). Líbí se mi, že jsou opravdu ženské a zdůrazní pas každé z nás. Pak mě zaujaly i ty druhé - krémové šaty. Ty poslední, limetkové, jsou na mě trochu víc extravagantnější a není to přesně můj styl, ale věřím, že některou z vás určitě zaujmou.

Dále se mi líbí, že k objednávce nad 1 500 Kč je vám přidělen menší dáreček. Navíc je zde férové poštovné a po registraci získáte 5% slevu na další každý nákup.

Ještě bych vás ráda informovala o jedné slevové akci. S použitím slevových kódu si můžete zakoupit veškeré oblečení o 20% levněji a kabelky o 10% - čím dřív se na web juknete, tím líp :)
Markulka řekl(a)...

Hezký článek :) Mě nejvíce zaujaly ty první

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne