MAC | LIP BALM

středa 24. srpna 2016

24.8.2016 // MAC. Jak vy vnímáte tuto značku? Sice ji na trhu už máme pár let, ale mě oslovila až v posledním roce. Upřímně - jejich rtěnky se mi vizuálně líbí, ale co tak od kamarádek slýchávám, s kvalitou a výdrží to žádná sláva není. Proto jsem se rozhodla nezainvestovat do rtěnek, ale do lesku na rty / spíše tedy lip balmu.

Pořídila jsem ho za něco nad tři sta šedesát korun a jsem s ním opravdu spokojená. Rty nelepí, má krásnou barvu.. no, zkrátka celkově jsem z něho opravdu nadšená. A pokud mám poradit, do čeho v MAC zainvestovat, tak bych opravdu zkusila spíše lesky a balzámy. S make-upy moc nevím, jelikož jsem opět slyšela, že dělají povětšinou "masku" a nejsou tolik hydratační. 

V poslední době hodně přemýšlím nad koupí make-upu značky NARS, na který čtu pozitivní recenze - a pokud vy máte s Nars zkušenosti, určitě budu ráda za vaše tipy a názory :)
Miska řekl(a)...

Odstín vypadá pěkně :)
Miska blog

Izabella řekl(a)...

Skvelý článok, ale ešte krajšie fotografie. :)

Izabella zo SYDNEY SLEEK ❤

Unknown řekl(a)...

Mně rtěnky od Macu vyhovují, ty matné drží na rtech hezky:) Jinak Nars má skvělé tvářenky, s make-upy ale zkušenosti nemám:)

Nicolland řekl(a)...

ja mám od MAC 7 rúžov a čo sa týka výdrže, som dosť spokojná. Jediné, čo mi vadí je, že matné rúže pery vysušievajú, no pokiaľ si ich predtým potriem balzamom, nieje to až taký problém. Od MAC mám aj púder a s tým som teda maximálne spokojná.
NARS by som taktiež chcela vyskúšať.

http://nicolland.blogspot.co.at/



http://nicolland.blogspot.co.at/

Unknown řekl(a)...

Mně se rtěnky líbí, ale myslím si že za stejnou cenu se dají sehnat i lepší co více vydrží na rtech. Balzám je super, moc se mi líbí tenhle článek protože jsi opravdu dobře poradila <3

Unknown řekl(a)...

No, jednu chtěnku od MAC mám a naopak musím říct, že si ji nemůžu vynachválit. Jde o takový korálový odstín, který jsem shodou okolností použila i v mém posledním outfitu. Co se týče konzistence, je tužší než ostatní rtěnky, ketré mám a vydrží déle.

Personal Concepts

The Annette Vogue řekl(a)...

Moc děkuji!

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuji za tip :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuji za tip :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děuji ti moc! :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne