Schwarzkopf Professional | Igora Royal Pearlescence

středa 31. srpna 2016

31.8.2016 // Někdy mám prsotě dny, kdy mi asi rupne v palici a udělám něco fakt úplně mimo. To se mi stalo právě předevčírem, kdy jsem přemýšlela, že je na čase opravdu na oživení mých stálých blond vlasů. Brouzdám Instagramem a narazím na chorvatskou slečnu jménem Zorana. Naprosto mě její vlasy dostaly! Více v tomto článku. Nojo, jenže.. říkám si, kde prostě takovou levandulovou či nějakou pastelovou objevím. Tak brouzdám netem a najednou právě na jedné internetové prodejně objevím profesionální barvy na vlasy. A navíc jsem objevila řadu přesně pro mojí představu stvořenou, Igora Royal Pearlescence od Schwarzkopf. Říkám si Risk je zisk.. a šla jsem do toho. 

A dneska jsem si to napatlala. Chci upozornit, že v balení není vyvíječ, který se musí koupit zvlášť. Já už doma jeden měla, tak jsem to tak namíchala a riskla to. Ani jsem si nic nečetla, prostě jsem tam toho vyvíječe dala víc, než míň ( abych to neměla fakt hodně růžovo-fialový ). 

Když jsem začala barvit, začala to opravdu hodně tmavnout.. takže jsem dostala docela strach a po celé hlavě jsem si to nenapatlala ( barvy tam bylo ale hrozně moc! ) Udělala jsem jen spodek + lehce ze shora.. nechala to tam fakt radši krátce a hned to smyla.. Modlila jsem se, ať to fakt není brutální ( něco jako když máte tmavou hlavu a dáte si do toho extra blond platinový proužky.. haha

A když vlasy uschly, tak jsem začala skákat takovou tou upřímnou radostí - chytlo mi to fakt skvěle a sama jsem se pochválila, že na amatérku docela dobrý :D Docela přemýšlím, že si za měsíc nechám udělat celou hlavu, ale možná zvolím jinej odstín. 

Takže jo, mě tato řada nezklamala :)
Angelina Beauty Blogger řekl(a)...

Zrovna včera jsem barvičky někde zahlídla a taky se mi moc líbily no a ta fialková je fakt boží!

Miska řekl(a)...

Tak to vypadá teda dobře :)
Miska blog

Michaela Kofroňová řekl(a)...

Jéé, to je krásná barvička! ♥
http://of-goldbook.blogspot.cz

lifeinpicturesbylu řekl(a)...

vyzera to perfektne :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju vááám :))

Jaja řekl(a)...

Ahoj, prosím tě, jaký je to odstín? Pastel Candy nebo Pastel Lavender?
Děkuji, Janča

The Annette Vogue řekl(a)...

Ahoj, je to Ultra Blonde Plus Coral :)

Jaja řekl(a)...

Děkuji, ta barva je naprosto boží. :-)

Unknown řekl(a)...

Ahoj, můžu se zeptat jak dlouho trvalo než se barva vymyla? Už dlouho o této řadě přemýšlím, ale bojím se, že se rychle vymyje. :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Ahoj, tyjo přemýšlím... neřekla bych, že se rychle vymyla. Řekla bych, že, než se fakt vymyla, byl to tak cca měsíc?? Já fakt nevím, ale určitě se hned nevymyla, to ne :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne