BI-OIL | Purcellin Oil

pondělí 26. září 2016

26.9.2016 // Strie. Myslím, že toto téma je pro mnohé slečny poněkud osobnějším a tématem k diskuzi. Jestli si myslíte, že jimi netrpím, tak se mýlíte. Nevím, proč  si mnohé z vás myslí, že když jsem hubené postavy, tak nemám žádnou nedokonalost ( nemám teda pomerančovou kůži, ale světlejší strie se nevyhnou žádné z nás ). Od letošního ledna jsem přibrala docela hodně.. ani nechci psát kolik, ale každopádně je to na normální hodnotě BMI k mé výšce, juchů. No, a kvůli tomu se mi samozřejmě začaly tvořit i menší světlé strie. Tak jsem tak přemýšlela, co bych na vyzkoušení k jejich "zmizení" použila. A protože již delší dobu vím, že existuje Bi-Oil, rozhodla jsem do něj jít.

Bi-Oil jsem zaregistrovala před snad i před pár lety - nemyslím si, že je na trhu krátce. Jedná se o pečující olej na tělo a obličej - není to tedy jenom na strie. Co obsahuje Bi-Oil na rozdíl od klasických olejů? Možná to bude díky měsíčkovému oleji, který je právě určen na regeneraci jizev a strií. Dále je zde vitamin E a heřmánkový olej. Vitamin E působí jako antioxidant a heřmánkový olej sjednocuje barevný tón pokožky.

Dle popisu má nejenom zpomalit i stárnutí pleti, tak hydratovat a zvláčňovat. 

A co jsem vypozorovala já? 
Mohu říct, že má olej velmi příjemnou vůni. Používám ho něco přes měsíc. Viditelné účinky zatím nijak nepozoruji, ale určitě strie zesvětluje a zamezuje k jejich dalšímu vzniku. Ale rozhodně hydratuje a zvláčňuje. 

Cenově se pohybuje kolem cca pěti seti korun, ale já si pro zkoušku pořídila to nejmenší balení, které je k dostání něco kolem dvou až tří stovek.

Určitě si ale nemyslím, že to byla zbytečná investice :)
Unknown řekl(a)...

Bi oil jsem zaregistrovala, ale strie mě netrápí takže jsem ho nemusela ještě zkoušet.

Kateřina Sýkorová řekl(a)...

No produkt vypadá dost dobře, tak snad bude viditelně pomáhat! :) Já mám strie naštěstí docela světlé, ale je jich teda požehnaně :/

EVERYTHIN KATE

The Annette Vogue řekl(a)...

Já mám právě také světlé a docela to pomáhá, zkus aspoň tu menší verzi :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne