Rimmel London | Eye Contouring Palette

středa 26. října 2016

26.10.2016 // Opět jsem si pro vás připravila menší kosmetický článek. Nedávno se mi do rukou dostala novinka značky Rimmel - oční konturovací paletka. Abych pravdu řekla, zas tolik se nemaluji, abych využívala všemožné konturovací sady na líčení očí a podobně. Vystačím si s jedním odstínem a černou tužkou na oči ve fixu, ale je pravda, že když je nálada, tak si s líčením více pohraji.

Konturovací paletky jsou zkrátka v módě. Co vy a konturování? Já spíš podlehla konturovacímu trendu obličeje. Jak jsem řekla, na líčení očí nejsem. Ale tato paletka má něco do sebe. Líbí se mi odstíny, které vykouzlí ve spojení opravdu zajímavý nádech. Já jsem spíše na ty tmavší studenější odstíny, tudíž tato paletka mi vyhovuje. 

S pigmentací to také není špatné, ale asi bych více uvítala vyšší intenzitu. Oči vám nalíčené vydrží po celý den, ale ta intenzita a pigmentace tam zas taková extra není. Každopádně jako dárek určitě neurazí :)
Michaela Kofroňová řekl(a)...

paletka je teda nádherná!:)
Osobně mám ráda přirozenější vzhled a nemám obličej na výraznější líčení, alespoň ne na běžné nošení a sama se proto nezvládám tak hezky namalovat - výrazně.
Ale paletka je opravdu krásná a myslím, že je dobré něco takového doma mít. Někdy se hodit bude:)
http://of-goldbook.blogspot.cz

Anonymní řekl(a)...

Paletka vypadá krásně, ale nemám v plánu si ji koupit. :)
Já taky podlehla konturování obličeje (někdy to až přeháním) a snažím se dělat kouřovky, ale většinou to vyjde tak, jak to vyjde, takže je to čistě náhodné. :D :)
CATHERINE SVB

Miska řekl(a)...

Tý jo paletka se mi celkem zamlouvá .) Líbí se mi odstíny.
Miska blog

Another Dominika řekl(a)...

Tahle paletka od Rimmelu mi úplně uniká, což je škoda, je nádherná! :)

Another Dominika

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne