Schwarzkopf: Pastel Hair Spray | Candy Cotton

neděle 11. prosince 2016

Dlouho jsem si nepřipravila článek o mých vlasech. Teda.. ještě nedávno jsem vás informovala o tom, že jsem si na ně aplikovala šedou barvu značky Schwarzkopf Professional. Ale to bych nebyla já, abych neudělala další, tentokrát poslední, změnu. Ano. Opravdu poslední. Slibuji. Mně se zkrátka zastesklo po blond. Blond jsem byla v roce 2012, 2014, 2015 a devět měsíců roku 2016. Nevím, co se mi v říjnu stalo, že jsem šla na radikální změnu a opakovala to, co jsem udělala v roce 2013. Sice jsem se vrátila k blond, ale ne doslova. Vršek a kořínky jsem nechala tmavé a napatlala jenom půlku hlavy. Koupila jsem si zesvětlovač značky Syoss. Vím, že na Syoss jsem rozporuplné názory. Někdo je za ANO, někdo za NE. Já ale opravdu nutně potřebovala lehce zesvětlit tu nabarvenou hnědou, která se mi stejně vymývala do takové divné šedozelené barvy. Tak jsem si koupila ultra zesvětlovač 13-0. Byl to šok. Neřekla bych, že mi to zesvětlilo do oranžova, to ne. Ale spíš mě fakt zaskočilo, jak ten zesvětlovač začal účinkovat. Nabarvila jsem jeden pramen a šup. Blond. Aha. Trochu jsem zpanikařila. Kdybych si to napatlala úplně od kořínků, tak budu víc mourovatá jak mourovatá kočka. Takže jsem to vzala pomocí hřebenu a nějak do "ztracena" napatlala půlku hlavy. No, výsledek ale jo, jde to. Aspoň díky tomuto úkonu jsem rozhodnutá, že u blond zůstanu. Zatím to není úplně tak blond, jak jsem to měla, ale potřebuji někde sehnat ten modrej šampon, jak postupně vymývá blond a zanechá ji přirozenou. Paradoxně ale nechci tento článek směrovat na zesvětlovač, nýbrž na produkt, který jsem použila po nabarvení - pastelový sprej na vlasy značky Schwarzkopf. 

Už jste o něm slyšeli? Já se o něm dozvěděla díky blogerce a kamarádce Lucce Šumové, která je fotila na Instastory. V té době jsem měla hodně tmavé vlasy, tak mi bylo jasné, že efekt opravdu nebude pastelový. Přesto jsem ho minulý týden použila a měla fialové vlasy. Jo, vypadalo to docela dobře. Přesto jsem měla v hlavě myšlenky, že si vlasy ještě víc "zničím" a zesvětlím to. A tak jsem učinila. Tak jsem si pořídila sprej s odstínem Candy Cotton. Je to takový růžový odstín, který na vlasech vypadá docela dobře.

Před samotnou aplikací jsem byla trochu rozpačitá ohledně aplikace. Na Youtube jsem našla jednu australskou blogerku, která sprej ve videu na úplně světlounké vlasy aplikovala. Strach mě přešel a šla na to.

Jak sprej aplikovat? Nejlepší, podle mě, je, si ho nastříkat na rukavice a pak to po pramenech rovnoměrně nanést. Píší tam, že se má aplikovat do vlhkých vlasů - já to aplikovala do suchých a v pohodě. Sprej zaschne a s tím i uschnou vlasy.

A po pár desítek minutách máte barevnou hlavu.

Za mě je to super produkt. Akorát celé balení vydrží tak na tři aplikace. A jedna aplikace vydrží jedno umytí. Úplně se to nevyplatí, ale pokud se chystáte na nějakou party a tak, tak proč ne :) A cena je kolem sto třicet devíti korun.
Unknown řekl(a)...

to by pro mě asi nebylo, kor když si myju hlavu každý den :)
ale vypadá to dobře.



JANNIEBEL

JANNIEBEL- giveaway

Anonymní řekl(a)...

Kde jsi koupila ten zesvětlovač? :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Normálně v drogerii Teta :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne