BAM!

středa 8. února 2017


Není to tak dávno, co jsem si koupila tento top. V poslední době na sobě docela pozoruji, že se víc zajímám o jiný styl, než jsem měla doposud. Důkazem toho jsou mé poslední nákupy, které se hemžily především barevnými halucinogenními kousky s potisky a nášivkami. Nějak mi přijde, že si hlava usmyslila dohánět pár let mé puberty… a nebo to je jen ovlivnění aktuálních trendů? Možná.


A přemýšleli jste někdy nad tím, že si po internetu koupíte nějaký produkt a z nákupu se vám pár kaček vrátí? Já už se s tímto systémem kdysi setkala, ale až teď jsem tomu přišla docela na chuť a ráda bych se s vámi podělila o svůj tip.

Nejprve jsem se zaregistrovala na portálu Tipli.cz. Je to jednoduché a nezabere to vůbec žádný čas. Po registraci jsem se podívala na seznam obchodních partnerů, kde jsem objevila i Zoot. Mimo Zoot tam je dalších tisíc módní řetězců. Kromě módních online shopů tam objevíte také různá knihkupectví, elektroniku, parfémy či kosmetiku. Každý si tam přijde na své, i muži.

Jak jsem provedla nákup?

Na portálu jsem klikla na vybraný shop, který mě automaticky přesměroval na stránky. Tam jsem provedla klasický nákup. Po potvrzení objednávky se mi snad do druhého dne převedla odměna na účet Tipli.cz. Ze Zoot to je myslím 5 % z objednávky. Odměna se hned dá odeslat na bankovní účet, který tam musíte samozřejmě vyplnit. Stačí jenom číslo, žádné podrobnosti. Odměna se vám po odeslání přičte do druhého dne, to záleží na bance.

Na Tipli se mi líbí, že dává největší odměny ze všech podobných portálů a peníze vyplácí do první potvrzené koruny.

Určitě tento systém nákupů doporučuji. Vyplatí se především pro ty, kteří často nakupují po internetu. Ono se to takhle nezdá, ale za takový čtvrt roku si tam ze všech možných nákupů můžete nastřádat zajímavou částku J
Simple living řekl(a)...

Já používám plnapenezenka.cz a je to taky fajn :)

Simple living: Jakou kosmetiku jsem přestala používat

Michaela Kofroňová řekl(a)...

Tyhle portály jsou super, jen jsem ještě přes ně nenakupovala.
A top je super! Sluší ti:)
http://of-goldbook.blogspot.cz

The Annette Vogue řekl(a)...

Jó, tento server taky znám :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Ne? Škoda, určitě to zkus :) A děkuj! :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne