Ideální pomocník na dehydratovanou pleť?

středa 1. března 2017

Sice se toto sérum využije lépe během horkých letních dnů, ale nevadí. Mám takový pocit, že nás zima a chladné dny pomalu a jistě opouštějí. Proto zde nadchází prostor pro barevnější články :)

Hydrabio Sérum. Poprvé jsem se s tímto sérem setkala snad před pěti lety, kdy jsem ho obdržela v jednom kosmetickém balíčku. Sérum jsem samozřejmě zkusila, i když jsem věděla, že na mojí pleť úplně vhodné nebude. I tak byl výsledek pozitivní a sérum příjemně osvěžilo a zhydratovalo pleť. Sérum také pomáhá k pleťové rovnováze. Tentokrát jsem se rozhodla pro jinou formu "podání info", tady je:

Pro jakou pleť je sérum vhodné? 
Pro citlivou a dehydratovanou pleť.

Mohou ho používat i slečny kolem dvacátého roku? 
Ano, proč ně. Sice se říká, že séra jsem vhodná především pro starší plet, kdy už nemá tolik hydratace a netvoří tolik kolagenu, ale jestliže pociťujete, že je pleť unavená či dehydratovaná, nebránila bych se v používání. 

Kdy je vhodné sérum používat?
Co se týče ročních období, doporučovala bych ho používat během jara/léta. V zimě se může stát, že by vám na pleti zmrzl, a to mi věřte, není vůbec příjemné.

Jak sérum aplikovat?
Používejte ho ráno či večer na očištěnou pleť.

Je vhodný i pro velmi citlivou pleť? 
Ano, sérum je hypoalergenní.

Čím je sérum tvořeno? 
Extraktem z jablka, ten napomáhá ke zklidnění pleti. Dále extraktem z hnědé mořské řasy, ta chrání kožní buňky. A nakonec složka aquagenium, které pomáhá zvlhčovat pleť na povrchu.

Co vy a produkty značky Bioderma?
Lucy Lavender řekl(a)...

Biodermu jsem upřímně používala dřív, dnes mám spíš radši La Roche Posay. Ovšem toto zní zajímavě. :)

The Annette Vogue řekl(a)...

La Roche Posay jsem také používala a vyhovuje mi ta jejich termální voda. Ale toto je taky zajímavý produkt a za zkoušku stojí :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne