Maybelline New York | Fit Me! | Matte +Poreless

pátek 12. května 2017

Myslím, že v neděli jsem se vydala na nákup make-upu, který mi došel. Avšak jsem až teď zjistila, že ten, co používám v podstatě už několik let, tak na něj jsem sem vůbec nedělala recenzi. Hlavně, že tu mám milion dalších věcí, no nevadí. A paradoxně v tu neděli jsem si řekla, že to chce vyzkoušet něco nového. Asi půl hodiny jsem procházela mezi regály a hledala ten správný. No, přemýšlela jsem, že se na to vykašlu a zkusím nějaký z parfumerie (že bych i do make-upu zainvestovala), ale nakonec jsem zakotvila u Fit Me!, na který dělá reklamu Monika Bagárová. Říkám si Ok, tak to zkusím. Vypadá to docela dobře, uvidíme. 

Nemyslím si, že bych měla problém s výběrem toho správného odstínu. 115 mi přijde akorát. Není ani tmavý, ale ani světlý - zkrátka taková zlatá střední cesta. Líbí se mi na něm, že není těžký. Pleť není zatížena přebytečnými složkami a dýchá. Akorát jsem se trefila trochu vedle, protože mi přijde, že pleť lehce vysušuje. Nevím, zda to pociťujete i vy, které tento make-up vlastníte, ale očekávala jsem, že bude mít lepší konzistenci. Na druhou stranu obsahuje mikro-pudrové částice, které absorbují lesk a zmenšují viditelnost pórů - možná tohle je příčina toho, že pleť není natolik hydratovaná. 

Pro koho je make-up vhodný? 
Doporučuji ho pro normální, ale i mastnou pleť. Chyba je možná ta, že moje pleť není mastná, proto to následné vysušení. Ale člověk se chybami učí, aspoň jsem vyzkoušela něco nového a podala vám zase menší info :)
V3ronika♥ řekl(a)...

Já teď používám od Dermacolu ten s korektorem nahoře, stál mě asi 300 kč a je fakt úžasný :) a dobře kryje

http://xoxo-ronnie.blogspot.cz/

Alexxiew řekl(a)...

tiež mám akurát makeup od *Maybellinu a som nesmierne spokojná ;)

L I P S T I C K V E R S E řekl(a)...

Ja ho používam už niekoľko mesiacov /mám mastnú pleť/ a som s ním nadmieru spokojná :) Fakt, u mňa jeden z najlepších :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne