BW Blazer

úterý 13. června 2017


Pruhy. Blazer. Černá. Bílá. Pro mě aktuálně nejoblíbenější kousek z šatníku. Pořídila jsem si ho nedávno včetně high waisted shorts, které jsem si naprosto v této kombinaci oblíbila. Říkala jsem si, zda to není moc, že člověk vypadá jak špatný fotbalový rozhodčí... ale zkrátka tento komplet jsem tam opravdu nemohla nechat. 

Opět jsem přemýšlela, na které téma bych tyto kolážové články zaměřila. Protože jste u mě na tyto typy článků zvyklí, tak jsem si řekla, že není na škodu opět něco takového na jeden kousek z šatníku připravit, a tak je na řadě pruhovaný blazer. 

Tento blazer jsem pořídila v Bershce Na Příkopech. Už je to sice déle, takže nevím, zda ho tam i s těmi šortkami budou mít. Co jsem tak posledně viděla, tak mají i nové barevné kombinace - například modro-červená (mám pocit), a pak jednolité - šedý a černý komplet.

Do koláže jsem použila tato saka: Vlevo (Wearall.com, 565 CZK), dole vlevo (Prettylittlethings.us, 1,020 CZK), vpravo (Riverisland.com, 2,656 CZK)

U nás: Určitě doporučuji již zmiňovanou Bershku, pak dále bych nezanevřela ani na online shopy - jako je Zoot.cz, Answear.cz či Luxusnipradlo.cz.

No, a protože jsem opět dlouho nepřidala žádný "outfit" (nemám na to úplně čas), tak jsem se "blejskla" aspoň v kabince. Samozřejmě bych ale ráda připravila s tímto kompletem nějaký celkový outfit post, uvidíme. 

L I P S T I C K V E R S E řekl(a)...

Ten je ozaj dokonalý! :) Tiež mám v obľube takéto kúsky.

Lucie Šumová řekl(a)...

To sako vpravo vypadá skvěle! A outfit určitě vyfoť. :)

EM řekl(a)...

Miluju blazery a vždy jsem milovala :) S pruhy doma žádný nemám, ale vypadají skvěle :)


LITTLETHINGSFOREM

The Annette Vogue řekl(a)...

Pokusím se, jsem s tímhle hrozná, já vím! :D :/

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne