High Waisted Lingerie

pondělí 22. ledna 2018


High Waisted Lingerie. Pro ženy docela nezbytné spodní prádlo, pokud se chystají třeba na nějakou společenskou akci - jako je například ples. Plesová sezóna je v plném proudu a mnoho z vás přemýšlí i nad tím, jaké vhodné spodní prádlo zvolit pod přiléhavé šaty. A pokud vás trápí neforemná postava a chcete zakrýt nějaké to kilo navíc, pak je ideální zvolit stahovací prádlo.

Jestli si myslíte, že je "potupné" si na sebe vzít zrovna stahovací prádlo, tak jste na omylu. Stahovací prádlo si oblíbila nejedna světová osobnost jako je Jennifer Lopez či Beyoncé. Stahovací prádlo opravdu dokáže stáhnout vaše neforemné partie a vykouzlit je v pravý opak

Pokud nevíte, kde padnoucí stahovací prádlo pořídit, zkuste například kouknout na jeden z online shopů, který nabízí právě jedny z nejprodávanějších stahovacích kalhotek s vysokým pasem. Ty aktuálně z původních sedmi seti osmi korun českých pořídíte za pět set devadesát korun českých.

Do koláže jsem vybrala ilustrační kousky, jednobarevné a bezešvé stahovací prádlo naleznete právě na online shopu. Stačí kliknout na jeden z dvou odkazů.
Pánská saka řekl(a)...

Moc pěkné spodní prádlo, stahovací kalhotky taky nosím..

Tynka_125 řekl(a)...

Já nosím klasické kalhotky, které si objednávám z https://lanotte.cz/ , protože mají často zboží v akci. Mají dobrý střih, takže mě nikde nic neškrtí. O stahovacích kalhotkách slyším poprvé. Je jejich nošení pohodlné? Nedokážu si představit, že bych měla být několik hodin v něčem, co mě utahuje.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne