Parfém či kosmetika jako dárek? Nechte si svou objednávku zabalit do dárkového balení

čtvrtek 21. března 2019

Vždy, když se někomu blíží narozeniny či jiná událost, si lámu hlavu s tím, co vůbec pořídit. Ale občas se snažím řídit větou: Kosmetikou či parfémem to nezkazíš

Ať už objednáte cokoliv - buď dekorativní kosmetiku či nějaký parfém, tak si posléze v nabídce při dokončování objednávky můžete dobrovolně vybrat různá dárková balení. Abych to upřesnila. Dárkové balení je ve vizuální podobě vždy stejné, liší se jen design. Myslím, že můžete vybírat ze čtyř barev - bílé, růžové, modré a černé. Takže pokud objednáváte například mamce či sestře, můžete vybrat buď bílou či růžovou, a pokud tátovi, bráchovi či příteli, tak naopak modrou nebo černou. S tím souvisí i samotný design vybraných produktů. Já zvolila modré balení, protože jsem objednávala parfémovanou vodu Armani Emporio Stronger With You Intensely, která byla na trh uvedena nedávno. Takže, ať už sháníte parfém jak pro tátu, bráchu či přítele, tak tímto parfémem to nezkazíte.

A když už jsme u těch tipů pro pány (o kterých jsem snad nikdy na blogu nepsala), tak doporučuji mrknout po dalších novinkách - jako je velmi kořeněný parfém Yves Saint Laurent Y či naopak aromatický parfém Hugo Boss Hugo Reversed. :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne