Nivea Q10 Plus | Remodelační tělový krém a zpevňující tělový gel | recenze

pondělí 17. února 2020


No, co si budeme povídat. Po dvacítce se pokožka prostě mění ať už chceme nebo ne. S tím souvisí i vznik strií či celulitidy. Co se týče mě, tak naštěstí těmito strašáky (prozatím) netrpím, ale budu-li pokračovat v pojídání mého oblíbeného kuřecího muffinu z Mekáče a nehejbání se, pak se můžu do pár týdnů divit, že.

Každopádně není na škodu, pokud se tomu člověk snaží předcházet prevencí. To platí jako s prvními vráskami. Ženy by měly používat krémy proti vráskám vůbec ještě dřív, než nějaké vrásky mají. Začnou-li najednou používat krémy i pro vyšší věkovou kategorii s tím, že mají hlubokou zarytou vrásku, tak i sebemenší super protivráskový komplex jim nepomůže. Já se takto rozhodla pro vyzkoušení remodelačního tělového krému a tělového zpevňujícího gelu proti celulitidě.

Remodelační tělový krém Nivea Q10 Plus by měl nejenom zvyšovat přirozenou úroveň koenzymu Q10 v pokožce, ale také navracet tvary problematických partií. Dále také hydratovat a vyhlazovat. Krém používám už pár dnů a musím souhlasit s bohatou hydratací a zpevněním. Nevím, zda mám od něho čekat nějaký velký zázrak, ale určitě tím pokožce neublížíte. Navíc ho pořídíte za velmi super cenu - a to do dvou stovek, takže i když by se nijak neprojevil, tak co.

Zpevňujícígel proti celulitidě by měl zmírnit příznaky celulitidy a znovu pokožce navrátit pevnost a jemnost. Asi bych řekla to samé, co u remodelačního tělového krému. Nečekám nijak velké zázraky, ale zase si nemyslím, že by byl tento gel úplně zbytečný. Celulitidu nemám, takže nemohu ani posoudit, zda vidím nějaké změny, každopádně jako prevence opravdu není k zahození. Gel pořídíte také něco kolem dvou stovek. :)
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne